Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
15 Квітня, 2021 р., 20:21
Сьогодні відбулась зустріч з керівником компанії "Санком-Львів", яка організовує вивіз сміття в с.Оброшине. За участі Петра Панахида, заступника голови Оброшинської сільської ради, Ігоря Бойка, голови вуличного комітету, Андрія Сенишина, директора КП «Оброшин» обговорено поточну ситуацію щодо вивозу ТПВ на території села та досягнуто домовленість про надання в користування перших 100 безкоштовних сміттєвих баків для тих, хто досі не уклав угоди. Нагадаємо, що з 1 травня в Оброшинській громаді будуть здійснюватись комісійні виїзди та перевірки на наявність укладених угод. У разі відсутності угод передбачені штрафи. Попередньо при укладанні угоди потрібно було спочатку придбати контейнер: вартість контейнера - 700 грн за користований, 1000 грн - новий, об'ємом 120 л або 240 л. Останнього ціна відповідно вдвічі більшою. У місяць їх обслуговування обійдеться у 110 грн (за два вивози) та у 220 грн (якщо контейнер об'ємом 240 л). В окремі місяці, коли машина забирає сміття тричі в місяць, ціна більша. Детальніша інформація при укладанні договору. Договори укладатимуть через контролерів КП «Оброшин» або звертатись безпосередньо в КП «Оброшин». Адреса: с.Оброшине, вул.Шевченка, 5, 1 поверх.
15 Квітня, 2021 р., 17:01
Сьогодні було визначено переможців серед 20 учасників, які брали участь в проєкті «Активні громадяни». Як повідомляли раніше, ГО «Наш простір дії» спільно з Оброшинською сільською радою підготували заявку на участь в проєкті під назвою "Проєкт підтримки для малозабезпечених «Helpbox».
14 Квітня, 2021 р., 16:16
14 квітня в Оброшинській сільській раді відбулась зустріч з Сергієм Дреботом, президентом Федерації дзюдо у Львівській області та Антоном Кустиком, першим заступником голови Оброшинської сільської ради, Оксаною Бенцак, начальницею Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту.
13 Квітня, 2021 р., 17:25
До уваги представників громадськості! Розпочинається формування складу Громадської ради. Згідно з рішенням №178 від 08 квітня 2021 р. «Про затвердження Положення про громадську раду та оголошення про проведення установчих зборів для формування складу громадської ради при Оброшинській сільській раді» визначено місце, час, перелік та спосіб подачі документів.
13 Квітня, 2021 р., 12:55
Відповідно до рішення №185 від 8 квітня 2021 р. "Про створення молодіжної ради при Оброшинській сільській раді", яке прийняли депутати на 10 сесії Оброшинської сільської ради, буде створено Молодіжну раду. Крім цього, затверджено Положення про Молодіжну раду, а також створено ініціативну групу, яка займатиметься підготовкою проведення установчих зборів. До складу ініціативної групи увійшли: Гук Владислав Володимирович, Панахид Олена Тарасівна, Бенцак Анна Олегівна, Чайковська Ольга Андріївна, Козак Юрій Романович.
12 Квітня, 2021 р., 16:14
Згідно з Законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про ціни і ціноутворення», «Про питну воду та питне водопостачання», «Про державне регулювання в сфері комунальних послуг», постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» для суб’єктів природних монополій та суб’єктів господарювання, що провадять діяльність на суміжних ринках, передбачено встановлення економічно обґрунтованих тарифів на комунальні послуги на рівні, що буде покривати всі витрати в собівартості цих послуг та інвестиційну складову. Для подальшого надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, КП «Оброшин» вимушене переглянути чинний тариф та, відповідно, його скоригувати.
09 Квітня, 2021 р., 21:03
З урахуванням епідеміологічної ситуації в навчальних закладах Оброшинської сільської ради, на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оброшинської сільської ради, яке відбулось у п’ятницю, 9 квітня, вирішено відновити денну форму навчання у Конопницькому ЗЗСО І ступеня та Оброшинській дитячій музичній школі.
09 Квітня, 2021 р., 20:45
9 квітня 2021 року відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оброшинської сільської ради, на якому з врахуванням рекомендацій Протоколу №12 позачергового засідання обласної комісії з ТЕБ та НС було вирішено у пожежонебезпечний період на території Оброшинської сільської ради посилити патрулювання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь