Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
02 Березня, 2021 р., 16:55
До відома керівників підприємств, установ та організації, які розташовані, зареєстровані чи здійснюють діяльність на території Оброшинської сільської ради.
02 Березня, 2021 р., 11:14
Інформація про прийняте рішення за результатами конкурсу.
01 Березня, 2021 р., 20:20
Відзавтра і до 12 березня Оброшинська сільська рада працює в режимі віддаленої роботи. Особистий прийом громадян обмежено! Виключенням є окремі випадки звернення мешканців (детальніше - у розпорядженні).
01 Березня, 2021 р., 17:04
Минулого тижня, у п'ятницю, в санітарний день, відбувся виїзд в громаду. Реагуючи на звернення мешканців вулиці Сонячна, що в селі Оброшине, виїзна комісія за участі голови Оброшинської сільської ради Івана Галича, оглянула зливний комунікаційний рів, який протягується до села Ставчани. З метою запобігання паводку та підтоплення будинків, мешканці просять організувати прочищення рову та розділити його, організувавши там збір сміття.
23 Лютого, 2021 р., 17:00
Оброшинська сільська рада розпочинає прийом ідей та пропозицій від громадськості щодо створення власного герба об'єднаної громади та туристичного логотипу. Нові графічні символи повинні візуально об'єднати три населені пункти - Оброшине, Ставчани та Конопницю. Будемо раді співпраці! Свої ідеї та пропозиції можна надсилати нам впродовж місяця (до 23 березня включно).
19 Лютого, 2021 р., 18:30
У п'ятницю в Оброшинській сільській раді відбулось засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Членами комісії розглянуто питання подальших дій в громаді у випадку різкого потепління та відлиги.
18 Лютого, 2021 р., 11:33
З нового року хворим на цукровий діабет проблематично безплатно отримати препарати інсуліну. Така ситуація склалась не лише в новоствореній Оброшинській територіальній громаді, а й в інших населених пунктах.
16 Лютого, 2021 р., 13:47
У зв'язку з понаднормовими опадами снігу в останні дні, на дахах будинків утворилось нависання снігу і льодяних брил.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь