Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
16 Лютого, 2021 р., 11:56
На період ускладнення погодних умов Оброшинська сільська рада розгортає пункти обігріву ще в Ставчанах та Конопниці. Потребуючі особи можуть звертатися в приміщення Ставчанської та Конопницької сільських рад.  
15 Лютого, 2021 р., 18:36
Цього тижня місцеві дороги в селах Оброшине, Ставчани та Конопниця продовжує розчищати великогабаритна машина MAN, орендована в іншої територіальної громади. Першочергово відгортають від снігу центральні вулиці сіл, щоб забезпечити безперешкодний проїзд приватному транспорту і, зокрема, шкільному автобусу в селі Ставчани. Однак, на завершення дня, снігоочисна лопата машини MAN вийшла з ладу і відповідно, техніка відправилась на ремонт. 
15 Лютого, 2021 р., 17:20
Сьогодні за участі голови Оброшинської сільської ради Івана Галича відбулась нарада з відділом економіки, міжнародної співпраці та інвестицій. Останній готує до подачі напрацьовані проєкти на обласний конкурс проєктів місцевих ініціатив-2021. 
12 Лютого, 2021 р., 20:53
Впродовж останніх двох днів до пізньої ночі на місцевих дорогах працювала снігоочисна техніка. В селі Оброшине сніг на дорогах розгортав водій МАNу із іншої територіальної громади та екскаватор КП «Оброшин», який частково відремонтували, але потребує постійного догляду.
12 Лютого, 2021 р., 19:10
12 лютого відбулась зустріч із власниками приміщення "Добробут" та місцевими мешканцями і підприємцями, які ведуть тут торгову діяльність. Будівля розташована в центрі села Оброшине та потребує зовнішніх змін. 
12 Лютого, 2021 р., 15:09
На період ускладнення погодних умов Оброшинська сільська рада розгортає цілодобовий пункт обігріву для потребуючих осіб. По допомогу можна звернутись в приміщення Оброшинської амбулаторії. 
11 Лютого, 2021 р., 16:39
З метою попередження переохолодження учасників освітнього процесу, школи Оброшинської громади, а саме: Оброшинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ім. Л. Шанковського, Ставчанський навчально-виховний комплекс І-ІІІ ступенів та Конопницький заклад загальної середньої освіти І ступеня переходять на дистанційну форму навчання.  Згідно наказу від 11. 02. 21 №25, дистанційне навчання триватиме до 14 лютого 2021 року.   
11 Лютого, 2021 р., 14:09
Шановні мешканці Оброшинської об'єднаної громади!
11 Лютого, 2021 р., 08:46
Цієї ночі погодні умови погіршились, випало чимало снігу. Усі наявні ресурси в громаді зараз задіяно в роботу. До прибирання доріг залучено техніку КП "Оброшин", в Ставчанах працює трактор ПП "Оліяр". Залучаємо і приватну техніку. Якщо є власники тракторів, які можуть допомогти у розгортанні снігу, то просимо до нас звертатись за номерами телефонів: 068 137 51 36 (в селі Оброшине), 067 660 68 86 (в селі Ставчани) та 096 513 87 98 (в селі Конопниця). Зазначимо, що уже готовий проєкт на закупівлю нової снігоочисної техніки для Оброшинської громади, який подаємо на конкурс мікропроєктів в Львівську обласну раду.
10 Лютого, 2021 р., 19:21
Оброшинська територіальна громада у цьому році бере участь у проєкті «Громада для сім’ї: створення соціальних послуг у ТГ». Ціль цього проєкту – допомогти розвинути нову чи покращити чинну соціальну послугу у об’єднаній громаді.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь