Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
10 Лютого, 2021 р., 19:00
Станом на 10 лютого близько 70% місцевих доріг у селах Оброшине, Ставчани та Конопниця розчистили від снігу. До прибирання доріг в Оброшині було залучено три приватні трактори та трактор Інституту сільського господарства. Екскаватор КП «Оброшин» частково відремонтували. Однак, у зв’язку із довгим простоєм, останній потребує постійного догляду та ремонту. Трактор КП, після ремонту, знаходиться в сусідній громаді, де на нього встановлюють косий відвал (лопату) для відгортання снігу, а також пристрій для посипання піскосумішшю.
10 Лютого, 2021 р., 18:00
На початку грудня комунальне підприємство «Оброшин» очолив Андрій Сенишин. «Коли я прийшов на підприємство вся техніка (екскаватор і трактор) були в неробочому стані та простоювали, на підприємстві не було ніяких розхідних інструментів - лопат, шуфлі, викруток, бензопил чи іншого інвентарю. Не було і постійного робочого колективу», - розповідає Андрій Сенишин.
10 Лютого, 2021 р., 17:00
                                                                                                                                    Додаток до листа МОН
06 Лютого, 2021 р., 13:58
Документи на виплату соціальної допомоги категоріям населення із числа: малозабезпечені та багатодітні сім'ї, учасники АТО/ООС, при народженні дитини щодо нарахування субсидій та пільг і інших виплат приймають в Оброшинській сільській раді в приміщенні амбулаторії на першому поверсі (у минулому кабінет головного лікаря). Звертатись за іншими деталями можна за номером телефону: 097 480 33 80.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь