Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
13 Травня, 2021 р., 17:24
Конкурсна комісія Оброшинської сільської ради інформує, що за результатами конкурсного відбору на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності Оброшинської сільської ради переможцем визначено Витрикуш Ольгу Михайлівну, а також Якимович Марію Адамівну рекомендовано зарахувати до кадрового резерву на посаду головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності Оброшинської сільської ради. Конкурс оголошувався 30 березня 2021 року.
13 Травня, 2021 р., 15:46
Завтра, 14 травня, о 16.00 за участі сільського голови Івана Галича та керівного складу ТГ в прямому ефірі обговоримо актуальні питання, які стосуються роботи сільської ради. Прямий ефір буде на Фейсбук-сторінці Оброшинської сільської ради.
12 Травня, 2021 р., 19:30
Виїзна комісія оглянула сьогодні незавершене будівництво комплексу дитячого та спортивного майданчика з роздягальнею в с. Ставчани. Станом на зараз там виконано більше ніж 70% робіт. Підрядна організація, яка виконувала роботи з будівництва, дозавершує монтажні роботи на волейбольному та баскетбольному полі зі штучним покриттям. Тоді як футбольне поле зі штучним покриттям практично готове, нині його уже використовують та проводять на цій площадці спортивні заняття з дітьми.
12 Травня, 2021 р., 19:05
12 травня виїзна комісія за участі голови, заступників, старости села, депутатів та місцевих мешканців зустрілись та обговорили з підрядником хід виконання дорожніх робіт в Конопниці. Зокрема, там заплановано провести поточний ремонт асвальтованих доріг частин вулиць Івасюка та Шептицького. Аварійні ділянки уже заміряли та позначили.
12 Травня, 2021 р., 15:46
11 травня відбулось засідання ініціативної групи по формуванню складу Громадської ради при Оброшинській сільській раді. На засіданні було зареєстровано та опубліковано список учасників Установчих зборів по створенні ради. Нагадаємо, з 10 квітня по 10 травня тривав прийом документів для формування складу Громадської ради.
08 Травня, 2021 р., 11:04
Діти окремих пільгових категорій з Оброшинської громади цього року мають можливість відпочити та оздоровитись в МДЦ «Артек» (Київська область) та УДЦ «Молода гвардія» (м. Одеса).
07 Травня, 2021 р., 20:01
У санітарний день, 7 травня, виїзна комісія у складі голови, депутатів та працівників ради, здійснила виїзд в село Оброшине. Реагуючи на звернення мешканців, які скаржились на самовільне перекриття вулиці Паркової, де було встановлено шлагбаум та обмежено рух транспорту, комісія на місці події з'ясувала обставини подій, які склались.
07 Травня, 2021 р., 17:26
Контактні дані сімейних лікарів, які працюють в Оброшинській громаді.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь