Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
07 Травня, 2021 р., 16:10
Для участі в конкурсі, який проводить Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна»в рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад Відділом будівництва, економічного розвитку, міжнародної співпраці та залучення інвестицій Оброшинської сільської ради було подано проект закупівлі апарату УЗД для КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Оброшинської сільської ради. Загальна вартість такого апарату 400 тис грн. Співіфінансування проєкту зі сторони Оброшинської сільської ради становитиме  150 тис. грн.
06 Травня, 2021 р., 17:01
З 1 травня призначення житлової субсидії відбувається за новим порядком. Згідно постанови Кабміну №420 передбачено деякі зміни. Які зміни передбачено та для кого – нижче пояснюємо докладніше.
06 Травня, 2021 р., 14:56
Насильство у сім'ї важлива соціальна проблема. Що таке домашнє насильство?
06 Травня, 2021 р., 11:28
Оброшинська сільська рада інформує, що з 28 квітня 2021 року у Трускавці розпочало свою роботу Відділення з надання притулку для жінок та дітей, які постраждали від домашнього насильства, Центру соціально-психологічної допомоги Львівської області (далі – Притулок).
30 Квітня, 2021 р., 14:58
Сьогодні, 30 квітня, Конкурсною радою було затверджено потенційних переможців обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив-2021.
30 Квітня, 2021 р., 14:19
З 30 квітня (включно) опалювальний сезон 2020-2021 для бюджетних установ сільської ради, населення та інших категорій споживачів буде завершено. З огляду середньодобової температури зовнішнього повітря вище +8С протягом останніх трьох днів було прийняте дане рішення з метою уникнення перевитрат палива.
30 Квітня, 2021 р., 14:05
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту оголошує конкурс на заміщення посад директорів закладів освіти Оброшинської сільської ради. Зокрема Оброшинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. Л. Шанковського та Ставчанського НВК І-ІІІ ступенів відповідно до розпорядження №129 Оброшинської сільської ради.
30 Квітня, 2021 р., 10:16
29 квітня рятувальники Пустомитівського РВ ГУ ДСНС України у Львівській області спільно із Відділом з питань цивільного захисту, мобілізаційної роботи Оброшинської сільської ради провели планове профілактичне відпрацювання житлового сектору в селі Оброшине та Ставчани.
30 Квітня, 2021 р., 09:14
Для  поширення інформації Департаментом соціального захисту населення ОДА створено публічний канал «Інформпортал АТО Львівщини»» для інформування учасників АТО/ООС Львівщини про новини у ветеранській сфері, актуальні державні та обласні програми підтримки, зміни у законодавстві, гранти та анонси заходів. Його створено в соціальній мережі Telegram за адресою: https://t.me/loda_sector_ato. Там можна відслідковувати усі актуальні новини на цю тематику. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь