Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
20 Травня, 2021 р., 12:38
З липня 2020-го ведуться роботи в с. Оброшине щодо можливості встановлення нової електричної підстанції на вул. Стуса. Нова підстанція має сприяти частковому відновленню належного електропостачання в селі.
19 Травня, 2021 р., 15:01
Інститут сільського господарства Карпатського регіону НААН повідомляє, що за сприятливих погодних умовах на посівах інституту ріпаку озимого з 21 по 24 травня 2021 р. буде проводитись захист рослин від квіткоїда, методом обприскування препаратом Моспілан в нормі 0,12 л/га.
19 Травня, 2021 р., 13:30
В Оброшинській сільській раді (приміщення амбулаторії с.Оброшине) будуть проводитись виїзні прийоми Відділу обслуговування громадян №18 (сервісний центр) Управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області. Консультації для мешканців Оброшинської громади відбуватимуться кожного першого та третього понеділка місяця.
19 Травня, 2021 р., 12:03
14 травня в приміщенні актового залу Народного дому с. Оброшине  відбулись установчі збори по формуванню складу Громадської ради при Оброшинській сільській раді. Участь в установчих зборах взяли 31 учасник із 34 поданих заяв. Проте, згідно з пунктом 2.2 «Положення про Громадську раду при Оброшинській сільській раді» всі 34 кандидати, документи яких відповідають установленим вимогам, вважаються обраними до складу Громадської ради.
18 Травня, 2021 р., 17:44
У понеділок виїзна комісія за участі голови, заступників, старости села, депутатів та місцевих мешканців здійснила виїзд в село Ставчани на вулиці Польова, Самбір – Ставчани - Залізнична станція Ставчани, Кривоноса та Лугову.
18 Травня, 2021 р., 17:05
Минулого тижня в Оброшинській громаді в рамках проекту «Експедиція громад: фокус на туризм», який організовує управління туризму та курортів Львівської ОДА відбулась робоча зустріч. Проєкт передбачає виїзди в громади для актуалізації туристичної інформації на місцях та пошук потенційно цікавих об’єктів для туризму, які у майбутньому можуть стати новими «туристичними магнітами» Львівщини.
18 Травня, 2021 р., 15:54
У Львівській ОДА визначили переможців конкурсів «Топ 10 мистецьких шкіл» та «Топ 10 Народних домів» Львівщини. Цьогоріч на обласний конкурс «ТОП 10 мистецьких шкіл» було подано 32 конкурсні заявки. За результатами розгляду конкурсних пропозицій комісія обрала 10 переможців конкурсу. З них у списку переможців - Оброшинська дитяча музична школа.  
17 Травня, 2021 р., 11:55
Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Оброшинської сільської ради «Про встановлення місцевих податків, зборів та пільг на 2022 рік». Проект розроблений фінансовим відділом Оброшинської сільської ради. Основною метою прийняття регуляторного акту є встановлення ставок податків і зборів на 2022 рік.
17 Травня, 2021 р., 11:51
Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Оброшинської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2022 рік». Проект розроблений фінансовим відділом Оброшинської сільської ради. Основною метою прийняття регуляторного акту є встановлення ставок податків і зборів на 2022 рік.
17 Травня, 2021 р., 11:37
Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Оброшинської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2022 рік». Проект розроблений фінансовим відділом Оброшинської сільської ради. Основною метою прийняття регуляторного акту є встановлення ставок податків і зборів на 2022 рік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь