Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
29 Вересня, 2021 р., 17:34
В Оброшинській сільській раді працюють над новою візією щодо завершення будівництва школи в селі Оброшине. Окрім добудови школи, стратегічними напрямками навчання якої в майбутньому мають стати інформаційні технології, математика, фізика та англійська мова, розглядається можливість на базі території Оброшинської ЗОШ у найближчій перспективі створити навчально-виховний комплекс спортивного спрямування.
29 Вересня, 2021 р., 15:36
Відділом архітектури, землевпорядкування, екології та природних ресурсів Оброшинської сільської ради спільно з балансоутримувачами та орендарями, які несуть відповідальність за інфраструктурні об’єкти і їх експлуатацію обстежено 18 інфраструктурних об’єктів в громаді. Серед них заклади охорони здоров’я, освіти, культури, виборчі дільниці та інші комунальні об’єкти.
28 Вересня, 2021 р., 12:16
Наразі питання захисту права на приватність під час здійснення відеоспостереження та пов’язаних із цим новітніх технологій є надзвичайно актуальним, і не лише в Україні.
28 Вересня, 2021 р., 11:53
У п’ятницю, 1 жовтня, запрошуємо усіх мешканців села Конопниця на зустріч з головою Оброшинської громади Іваном Галичем та старостою села Емілією Короляк. Розмова буде у форматі питання-відповіді.
28 Вересня, 2021 р., 10:12
Два тижні тому Оброшинську громаду було відібрано для участі в масштабному проєкті "ГОВЕРЛА" USAID в Україні. Проєкт з бюджетом майже 74 млн доларів США розрахований на 5 років та спрямований на підтримку реформи децентралізації в Україні. Проєкт планує працювати у 7 областях та підтримувати понад 50 громад. Пілотними стали три області - Львівська, Волинська та Полтавська. 
24 Вересня, 2021 р., 12:45
Такі карти для громад розробили за ініціативи Мінрегіону та Координатора проектів ОБСЄ в Україні. При цьому наголосили, що картосхеми не визначають юридичних меж громад, їх встановлення – наступний крок, який буде зроблено спільно з Держгеокадастром.
23 Вересня, 2021 р., 13:21
З 23 вересня 2021 року встановлено «жовтий» рівень епідеміологічної небезпеки на території Оброшинської сільської ради. Враховуючи відповідні карантинні обмеження, на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оброшинської сільської ради, яке відбулось сьогодні, 23 вересня, вирішено перевести на дистанційну форму навчання учнів 5-11 класів трьох закладів освіти:
23 Вересня, 2021 р., 11:28
З 1 липня цього року Держпраці спільно з Мінекономіки запровадили можливість подачі декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці в електронному вигляді через Портал електронних сервісів Мінекономіки.
23 Вересня, 2021 р., 09:58
Куди звертатись для призначення субсидії
22 Вересня, 2021 р., 22:04
На позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оброшинської сільської ради, яке відбулось 22 вересня, вирішено встановити карантинні обмеження на території Оброшинської громади в рамках “жовтого” рівня епідемічної небезпеки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь