Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
04 Жовтня, 2021 р., 17:08
З 4 жовтня відкрито реєстрацію дітей, народжених у 2019–2020 рр. у заклад дошкільної освіти Оброшинської громади за посиланням https://sadok.loda.gov.ua/.
04 Жовтня, 2021 р., 15:49
Минулого тижня голова громади провів зустріч з мешканцями села Конопниця. В ході розмови було обговорено низку питань щодо реалізації інфраструктурних проектів в селі. Зокрема Іван Галич нагадав, що до кінця року в Конопниці буде реалізовано три мікропроекти, які передбачають ремонт ФАПу, вуличного освітлення та встановлення відеокамер в населеному пункті. Серед обговорення стратегічних проблем, окремо обговорили необхідність забезпечити доїзд школярика між Конопницею й Оброшине.
04 Жовтня, 2021 р., 15:34
На засіданні комісії з питань ЖКГ Оброшинської сільської ради було прийнято рішення про укладення договору між ЛКП «Лев» та КП «Оброшин», передбачивши кошти на здійснення заходів по відлову та стерилізації вуличних собак, які становили небезпеку для людей. Виловлені тварини після всіх ветеринарних процедур повертають на вулицю.
03 Жовтня, 2021 р., 14:09
Вчитель - це більше, ніж професія. Це горде звання несуть відважні, мудрі, освічені особистості, які покликані вчити молоде покоління.
01 Жовтня, 2021 р., 11:58
Міністерство юстиції України інформує про зміни, які пов’язані з внесенням до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі – Єдиний державний реєстр) відомостей про кінцевих бенефіціарних власників (далі – КБВ) юридичної особи, зокрема, на підставі посвідок про тимчасове або постійне проживання, оформлених із застосуванням засобів Єдиного державного демографічного реєстру.
01 Жовтня, 2021 р., 11:22
У програмі «Доступні ліки» з’явилися препарати, які лікують діабет. Пацієнти з діабетом зможуть отримати інсулін в аптеках за програмою «Доступні ліки» лише за електронними рецептами. Нововведення почали діяти з 1 жовтня. Для того, щоб отримати ліки, необхідно зробити п’ять наступних кроків:
01 Жовтня, 2021 р., 09:36
30 вересня в Оброшинській громаді офіційно зареєстровано 11 хворих на COVID-19.
30 Вересня, 2021 р., 16:35
Просимо з питань реєстрації народження, шлюбу та смерті звертатись у свої старостинські округи (колишні сільські ради). Тепер документи оформляють за місцем проживання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь