Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
11 Листопада, 2021 р., 17:29
Працівників культури та майстрів народного мистецтва Оброшинської громади з нагоди професійного свята, яке відзначають 9 листопада, відзначили подяками.
11 Листопада, 2021 р., 12:53
Публічна кадастрова карта – це система відомостей про земельні ділянки, розташовані в
11 Листопада, 2021 р., 12:22
Для участі в Конкурсі ініціатив місцевих карпатських громад-2022, який проводить Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» Відділом економрозвитку Оброшинської сільської ради було подано проєкт, що передбачає впровадження системи відеоспостереження в Оброшині та Ставчанах і влаштування Центру безпеки громади в Оброшині.
10 Листопада, 2021 р., 16:53
В с. Оброшине на даній вулиці з метою запобігання паводку та підтоплення будинків, техніка здійснює очищення та розділення рову, який протягується до села Ставчани. Протяжність рова – близько 650 метрів.
10 Листопада, 2021 р., 12:01
В Ставчанах розпочали капітальний ремонт вул. Шашкевича. Наразі дорожники облаштовують дорожні бордюри та готують основу для прокладання бруківки. Зазначимо, рух транспорту цією вулицею обмежено (включно до перехрестя з вул. Івасюка).
09 Листопада, 2021 р., 17:20
Лише за останній тиждень в Оброшинській громаді офіційно зареєстровано 27 хворих на COVID-19.
08 Листопада, 2021 р., 13:31
Габріель Абрагам, керівник Проєкту та Владислав Синицький, регіональний директор Проєкту зустрілись із керівництвом Оброшинської громади та обговорили пріоритети для підвищення спроможності місцевого самоврядування, покращення якості послуг переданих від держави на місцях, а також можливості співпраці в сфері експертної підтримки та поширенню вдалих ініціатив.
08 Листопада, 2021 р., 10:33
У цей світлий день від щирого серця вітаю із храмовим празником настоятелів парафії Святого Великомученика Димитрія УГКЦ о. Михайла та о. Олега й усіх жителів села Оброшине!
05 Листопада, 2021 р., 18:46
4 листопада у Львові відбулося регіональне відкриття Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»). Під час заходу голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький, Керівник Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Габріель Абрагам та голови десяти громад-партнерів Проєкту в області підписали Угоди про наміри.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь