Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
24 Листопада, 2021 р., 15:20
В Конопниці реалізовується ще один мікропроект, який передбачає реконструкцію вуличного освітлення по вул. Полуботка, вул. М.Конопницької, вул. Шептицького та вул. Л. Українки.
24 Листопада, 2021 р., 15:15
Виконавчий комітет Оброшинської сільської ради як колегіальний орган прийняв рішення про встановлення шлагбауму по вул. Парковій в с.Оброшине. Враховуючи колективне звернення жителів цієї вулиці, які за власні кошти відремонтували дорожнє покриття на вулиці Парковій, перекривши її бетонним покриттям, виникло питання щодо безпеки руху, зокрема дітей на даній вулиці.
23 Листопада, 2021 р., 17:17
До кінця року на об’єкті дитячого навчального закладу повинні виконати основні будівельні роботи. Наразі мурують зовнішні стіни добудови для розміщення двох дитячих груп, улаштовують перемички із металевих балок та укладатимуть панелі перекриття, конструктивні елементи і саму покрівлю. Будівля матиме три поверхи, один з яких - технічний.
23 Листопада, 2021 р., 16:46
Цьогріч Оброшинська громада стала громадою-партнером проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»). Проєкт організовує воркшоп «ЗбіГОвисько» для громадських активістів партнерських громад.
22 Листопада, 2021 р., 10:54
У неділю, 12 грудня, в Оброшині організовують ярмарок милосердя. В програмі ярмарки будуть колядки, забава, майстер-класи для дітей, смаколики, а також мешканці громади зможуть придбати декорації та прикраси. Долучитись до ярмарки можете і ви (звертайтесь за телефонами, що вказані в оголошенні). Виручені кошти скерують потребуючим напередодні свята Миколая.
19 Листопада, 2021 р., 16:44
За останній тиждень в Оброшинській громаді офіційно зареєстровано 15 хворих на COVID-19. У порівнянні з минулим тижнем, за офіційною статистикою, кількість хворих меншає.  
19 Листопада, 2021 р., 16:15
Оброшинською сільською радою цьогоріч було організовано низку робіт на місцевих дорогах. На одних автошляхах ведеться капітальний ремонт, на інших - ще плануються та було проведено поточні роботи: частина вулиць Спортивна, Шевченка, Богуна, Польова (Оброшине); Шептицького, Івана Франка, Полуботка (Конопниця); Галицька, Біла Гора (Ставчани). Усі звернення мешканців громади щодо стану доріг беруться до уваги та опрацьовуються в міру можливостей.
18 Листопада, 2021 р., 17:10
Триває капітальний ремонт дороги по вулиці Коцюбинського в селі Оброшине. Дорожники завершують прокладати бруківку, облаштовувати бордюри та пішохідні доріжки. До кінця листопада роботи повинні завершити.
18 Листопада, 2021 р., 16:51
На початку вересня розпочали капітальний ремонт частини приміщень, де буде розташовуватись Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) в Оброшині. Ремонтні роботи уже виконано на більше як 50%. До кінця року будівельні робити повинні завершити.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь