Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
17 Вересня, 2021 р., 19:13
17 вересня, у професійне свято мужніх людей, на шкільному подвір’ї навчального закладу ім. Л. Шанковського для дітей з Оброшинської громади провели навчально-пізнавальний захід.
17 Вересня, 2021 р., 11:51
15 вересня у приміщенні Народного дому с. Оброшине відбулося засідання конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Публічна бібліотека» Оброшинської сільської ради Львівського району Львівської області.
17 Вересня, 2021 р., 11:02
Голова Оброшинської громади Іван Галиич взяв участь у ювілейному Економічному форумі, який проходив на "Арені Львів". Форум об’єднав на одному майданчику український бізнес, провідні міжнародні компанії, представників органів місцевого самоврядування, депутатів, дипломатів, представників торгових місій з-за кордону, експертів.
16 Вересня, 2021 р., 12:54
На шкільному подвір'ї Оброшинської школи школярям представлять пожежні та патрульні автомобілі, а також буде присутня вибухотехнічна служба. Це перший такого плану захід в об'єднаній громаді.
16 Вересня, 2021 р., 10:20
Із-поміж 30 громад Львівщини у проект USAID «ГОВЕРЛА» визначено для участі Оброшинську громаду. Проєкт з бюджетом майже 74 млн доларів США розрахований на 5 років та спрямований на підтримку реформи децентралізації в Україні. Проєкт планує працювати у 7 областях та підтримувати понад 50 громад.
15 Вересня, 2021 р., 14:41
Міністерство соціальної політики за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) розпочинає розробку єдиної Національної стратегії у сфері забезпечення прав дітей. Стратегія стане орієнтиром для всіх органів влади на національному та місцевому рівні та допоможе реалізувати міжнародні зобов’язання України щодо захисту прав дітей. Про це повідомила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна.
15 Вересня, 2021 р., 13:00
Закликаємо жителів громади долучитися Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day», який відбудеться 18 вересня.
15 Вересня, 2021 р., 12:10
З початку навчального року у школах громади проводять профілактичний захід-рейд «Урок». За участі керівника Служби у справах дітей Оброшинської сільської ради Ярини Богдан та інспектора сектору ювенальної превенції ЛРУП №2 ГУ НП у Львівській області капітаном поліції Наталі Лозинської цього тижня провели профілактичні бесіди з учнями 5-9 класів Оброшинської школи.
14 Вересня, 2021 р., 16:38
Відповідно до розпорядження Кабміну від 20 серпня 2021 року з державного бюджету передбачено 3 млн грн на продовження робіт з реконструкції школи ім. Л. Шанковського у с. Оброшине.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь