Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
31 Серпня, 2021 р., 16:16
До Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини надходять численні скарги від громадян щодо поширення постачальниками житлово-комунальних послуг в мережі Інтернет, під’їздах будинків, переліків боржників, а саме: номерів особових рахунків, адрес (назв районів, вулиць, номерів будинків та квартир), сум заборгованості тощо.
30 Серпня, 2021 р., 17:06
В лісових та сільськогосподарських угіддях Львівщини почали осінню компанію з імунізації диких м’ясоїдних тварин за допомогою авіатранспорту. Відтак, в усіх районах області у вересні-жовтні з літаків розкидатимуть вакцину від сказу для хижаків.
30 Серпня, 2021 р., 16:27
З 1 вересня прийом пацієнтів у медичних закладах Оброшинської громади буде проводитись тільки за попереднім записом!
27 Серпня, 2021 р., 17:09
Пасічникам надають фінансову підтримку у вигляді спеціальної дотації за наявні бджолосім’ї у межах державної програми підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції
27 Серпня, 2021 р., 11:00
Пропонуємо вашій увазі напрацювання ескізів Герба, які було розроблено спільно Оброшинською сільською радою та Громадською радою.
26 Серпня, 2021 р., 16:56
НКП ЦПМСД Оброшинської сільської ради повідомляє, що 27 та 30 серпня (п’ятниця, понеділок) надійде ще одна партія вакцини AstraZeneca. А у вівторок, 31 серпня, партія вакцини Pfizer.
26 Серпня, 2021 р., 16:27
Оброшинська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Оброшинської сільської ради.
26 Серпня, 2021 р., 12:33
Переддень свята незалежності 56 продуктових наборів сформовано та передано мешканцям сіл Оброшине, Ставчан, Конопниця, які опинились у складних життєвих обставинах. До фурмування наборів долучились ПП "Оліяр" та мешканці громади, які взяли участь в благодійній акції «Кошик для потребуючих».
25 Серпня, 2021 р., 17:42
У День Незалежності, 24 серпня, у селах Оброшинської громади провели спільну молитву, організували святкові концерти, демонстрували показ автентичних народних строїв, конкурс вишиванок «Українська краса», виступ школи бойового гопака, частували присутніх козацьким кулішем та смаколиками місцевих виробників. Завершилось святкування вечірніми танцями.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь