Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
23 Вересня, 2021 р., 09:58
Куди звертатись для призначення субсидії
22 Вересня, 2021 р., 22:04
На позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оброшинської сільської ради, яке відбулось 22 вересня, вирішено встановити карантинні обмеження на території Оброшинської громади в рамках “жовтого” рівня епідемічної небезпеки.
22 Вересня, 2021 р., 11:43
Державний пілотний проєкт Мінсоцполітики дає шанс людям, що втратили роботу, кардинально змінити своє життя.
22 Вересня, 2021 р., 10:04
Кожного першого та третього понеділка місяця Відділ обслуговування громадян №18 (сервісний центр) Управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області проводить виїзні прийоми в Оброшинській громаді.
21 Вересня, 2021 р., 17:31
Минулого тижня в Конопниці розпочали капітальний ремонт приміщення фельдшерсько-акушерського пункту. Роботи виконуються у рамках мікропроекту, який переміг в обласному конкурсі цього року. Загальна вартість – майже 218 тис грн.
21 Вересня, 2021 р., 15:11
Від початку вакцинальної кампанії в Оброшинській громаді, медиками НКП ЦПМСД Оброшинської сільської ради вакциновано близько 1100 мешканців громади.
20 Вересня, 2021 р., 16:26
Насильство у сім'ї - важлива соціальна проблема. Відділ соціальної роботи просить мешканців громади не мовчати у разі виявлення фактів домашнього насильства у Вашій сім'ї або, якщо Ви стали свідком такої ситуації в інших випадках.
20 Вересня, 2021 р., 15:51
Реабілітаційний центр "Назарет" реалізує програму психологічної реабілітації та духовного відновлення від наслідків травмуючих подій, які призвели до алкогольної чи наркотичної залежності учасників бойових дій ООС/АТО.         
20 Вересня, 2021 р., 14:17
Святкування Дня села у Ставчанах розпочали традиційно з молитви та вітального слова голови громади Івана Галича, депутата Львівської обласної ради Ірини Кравець, а також Михайла Семка, помічника народного депутата України Галини Васильченко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь