Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Гранти для малих та середніх жіночих та сімейних підприємств

Дата: 02.05.2023 12:57
Кількість переглядів: 292

Фото без описуОголошено запуск грантової програми для малих та середніх жіночих та сімейних підприємств. У межах програми планується надання близько 100 грантів від $10 000 до $35 000. Про це повідомив департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації з посиланням на Програму USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

 

 

Мета програми

Грантова програма має на меті підтримати українські малі та середні сімейні і жіночі підприємства — виробників товарів і надавачів послуг. Фінансова підтримка надаватиметься на релокацію бізнесу, відкриття нового напрямку бізнесу, масштабування бізнесу на території України, вихід на міжнародні ринки. Результатом грантової діяльності має стати створення та збереження робочих місць, залучення інвестицій, нових клієнтів, збільшення продажів на внутрішньому ринку та/або іноземних ринках.

Для кого?

Заявники повинні бути зареєстрованими українськими приватними підприємствами, фізичними особами-підприємцями або юридичними особами, що офіційно засновані та визнаються відповідними державними органами України і мають добру репутацію серед них, а також дотримуються усіх відповідних норм цивільного права та Податкового кодексу.

Якщо заявник є українським приватним підприємством, його кількість працівників повинна бути меншою, ніж 250 осіб, а річний оборот має бути меншим, ніж 50 мільйонів євро, та/або річний баланс меншим, ніж 43 мільйони євро.

Сімейний бізнес — це бізнес, яким володіють та керують два та більше членів однієї родини; жіночий бізнес — це бізнес, яким володіє одна жінка або декілька жінок (доля володіння більше ніж 50%) та керує жінка.

В межах проєкту не розглядатимуться грантові заявки від бізнесів, основна діяльність яких передбачає перепродаж товарів і послуг. 

Як взяти участь?

Процес подання заявок відбуватиметься в один етап. Заявники повинні подати заповнену грантову заявку (Додаток) та деталізований бюджет гранту (Додаток). 

Прийом заявок триватиме до 24 липня 2023 року. Заявки на отримання грантової підтримки приймаються виключно в електронній формі шляхом заповнення аплікації на платформі SUBMITTABLE за посиланням. 

У разі додаткових питань, звернутися до команди Grants@CEPUkraine.org із зазначенням «RFA-2023-033» в темі електронного листа.

*Гранти надаватимуться та реалізовуватимуться відповідно до правил USAID та нормативних документів уряду США, які регулюють надання грантів за контрактами, а також згідно із внутрішніми політиками та процедурами управління грантами Програми.
 

 * Інформує Департамент агропромислового розвитку Львівської ОВА 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь