Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Оголошення про результати конкурсу щодо надання послуг з вивезення побутових відходів

Дата: 27.04.2023 21:40
Кількість переглядів: 172

Фото без описуРішенням сесії Оброшинської сільської ради  від 27.04.2023р. №1890 затверджено Протокол засідання конкурсної комісії по організації та проведенню конкурсу щодо визначення виконавця послуг із збирання, вивезення та утилізації твердих побутових відходів з території с. Оброшине та с. Пришляки Львівського району Львівської області від 20.04.2023 року.

 

Виконавцем послуг з із збирання, вивезення та утилізації твердих побутових відходів з території с. Оброшине та с. Пришляки Львівського району Львівської області визначено ТзОВ «Санком - Львів» строком на 12 (дванадцять) місяців.

Вартість надання послуг з поводження з побутовими відходами з розрахунку на 1(одну) особу (мешканця) одноквартирного будинку, (з присадибною ділянкою- особняк), грн./ос./міс. (згідно норм утворення побутових відходів на одну особу в місяць) – 64,29 грн.

Вартість надання послуг з поводження з побутовими відходами з розрахунку на 1(одну) особу (мешканця) багатоквартирного будинку(без присадибної ділянки), грн./ос./міс. (згідно норм утворення побутових відходів на одну особу в місяць) – 61,19 грн.

Зазначимо, що тарифи не змінювались.


Коментарі:

Жінка з власним іменем Ореста
2023-09-09 00:10:01

Прошу вказати інформацію, щодо того, чи "Санком" надає послуги з вивезення побутових відходів жителям села Ставчани? І чому жителі села Ставчан (наприклад), повинні укладати угоди з Санкомом", коли передбачені тендерні закупівлі Оброшинської ТГ стосовно даної комунальної послуги? Все оплачено з бюджету Поясніть, чому народ має оплачувати ще раз ті ж послуги? І якщо все вірно, що мешканці укладають угоди з даним комунальним підприємством, то куди ідуть кошти, які надійшли з держбюджету на оплату цієї послуги с.м.т. Оброшине та ближнім селам?

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь