Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
17 Березня, 2022 р., 17:37
1. Відповідно до розпорядження голови громади від 17.03.2022 року, внутрішньо переміщені особи (або їх законні представники), які прибули на територію Оброшинської сільської ради після 24 лютого 2022 року повинні з’явитись не пізніше 24 годин після прибуття, у відділ соціальної роботи Оброшинської сільської ради (відповідні старостинські округи) для реєстрації і написання заяви. При собі потрібно мати документ, що посвідчує особу.
17 Березня, 2022 р., 14:58
До уваги батьків, які виїхали із зони бойових дій та зараз проживають в Оброшинській громаді! Оброшинська дитяча мистецька школа запрошує дітей на БЕЗКОШТОВНЕ навчання за напрямками: гра на музичних інструментах, вокал, малювання.
17 Березня, 2022 р., 12:48
Оброшинська сільська рада та мешканці громади неодноразово звертались до перевізника "Миколаївське АТП-14627", який обслуговує 148, 187 та 387 маршрути щодо неналежної роботи. На звернення перевізник практично не реагує. Позиція керівництва громади наступна: після перемоги буде ініційовано громадські слухання щодо дострокового розірвання договору з цим перевізником та проведення нового конкурсу на перевезення, на вищезазначених маршрутах. Після чого відповідне звернення буде скеровано у Львівську ОДА, як організатора перевезень.
16 Березня, 2022 р., 19:14
Врятувати життя на полі бою собі або колезі допоможуть знання з тактичної медицини. Організовуємо тренінг. До участі запрошуємо членів місцевої Тероборони, волонтерів, чоловіків призовного віку.
16 Березня, 2022 р., 19:12
Сервіс (чат-бот) «Юридичний порадник для ВПО» переселені особи можуть знайти інформацію про можливість евакуації, проїзд блокпостів, доступне житло, працюючі аптеки та магазини, особливості виїзду та перебування за кордоном, а також – про можливість відновлення особистих документів, виплату пенсії та багато іншого.
15 Березня, 2022 р., 18:28
Для координації дії на території громади у час війни. Збережіть собі.
15 Березня, 2022 р., 18:00
Сьогодні, 15 березня, Оброшинську громаду відвідали колеги із Гміни Фредрополь (Республіка Польща).
15 Березня, 2022 р., 17:58
З перших днів війни сільською радою ведеться робота щодо залучення міжнародної допомоги з-за кордону. Відтоді залучили три вантажі з Польщі, по одному – з Німеччини, Словаччини, Австрії та Голландії. В сукупності це понад 150 тонн різноманітної гуманітарної допомоги. В основному це – одяг, їжа, засоби гігієни, ліки, корм для тварин. У воєнний час конкретні дані не подаються.
15 Березня, 2022 р., 17:52
З 15 березня територіальні органи та територіальні підрозділи Державної міграційної служби (ДМС), які знаходяться в безпечних районах, де не ведуться активні бойові дії, відновлюють роботу з прийому та надання адміністративних послуг, зокрема:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь