Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
11 Березня, 2022 р., 17:25
Спалювання сухої рослинності у військовий час прирівнюється до диверсійної роботи - як подання світлових сигналів ворогу чи знаків для авіації. За це може світити не тільки штраф в декілька тисяч гривень, а навіть тюремний вирок.
11 Березня, 2022 р., 16:48
З понеділка, 14 березня, учні 1-11 класів місцевих шкіл із Оброшине, Ставчан та Конопниці навчатимуться на дистанційній формі навчання.
11 Березня, 2022 р., 16:42
Сирени можуть лунати кілька разів на добу. «Не дратуйтесь! Повітряна тривога оголошується, коли сили протиповітряної оборони оповіщують про рух ворожих літаків у напрямку області або є підтвердження запуску балістичних ракет. Точне місце, куди може влучити ракета, чи який населений пункт атакує літак, визначити важко», - повідомили у ДСНС.
10 Березня, 2022 р., 18:01
Днями була спроба атакувати та зламати офіційнійний сайт Оброшинської  громади (доступ уже відновлено). Для постійного і зручного зв’язку з нами ми створили для мешканців об’єднаної громади ще один канал зв’язку - Телеграм-канал за цим посиланням: https://t.me/obr_gromada. Тут публікуватимемо офіційну інформацію, яка стосується діяльності органу місцевого самоврядування та громади в цілому.
10 Березня, 2022 р., 16:06
1. Координація роботи. У час воєнного стану Оброшинська сільська рада виконує накази та координує свою роботу з районною та обласною військовими адміністраціями.  Тому зараз основне для всіх – дотримуватись порядку, субординації, єдності та чітко виконувати свою роботу на місцях кожному мешканцю громади. 
09 Березня, 2022 р., 15:38
Завтра, 10 березня, з 10.00 до 12.00 год. у ФАПі в с.Конопниця буде вести прийом сімейний лікар з Оброшинської громади - Лемішко Галина Борисівна. Охочим зареєструватися у сімейного лікаря потрібно мати паспорт та ідентифікаційний номер.
08 Березня, 2022 р., 12:46
Станом на обід, 8 березня, на території громади офіційно числиться загалом 419 тимчасово переміщених осіб. З них – 374 особи проживають у приватному секторі (Оброшині, Ставчанах, Конопниці). В державно-комунальному секторі заселено 45 осіб, які виїхали із зони бойових дій.
07 Березня, 2022 р., 18:12
Для координації дії на території громади у час війни. Збережіть собі.
07 Березня, 2022 р., 17:19
Розуміємо, що в цей непростий час є велике бажання практично у кожного, хто чим може, допомагати нашим військовим та людям, які постраждали в наслідок бойових дій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь