Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
25 Березня, 2022 р., 16:10
Вкотре нагадуємо і просимо мешканців громади НЕ ПАЛИТИ суху рослинність. Попереджаємо, працюють рейдові групи, які вичисляють порушників. В умовах воєнного стану такі дії можуть вважати диверсією, за що передбачена вже кримінальна відповідальність!
25 Березня, 2022 р., 15:45
Щочетверга сімейні лікарі із Оброшинської громади проводять прийом пацієнтів у ФАПі в с. Конопниця. Час прийому – з 10.00 до 12.00 год. Охочим зареєструватися у сімейного лікаря потрібно мати паспорт та ідентифікаційний номер.
25 Березня, 2022 р., 11:35
Станом на 24 березня, на території громади офіційно було зареєстровано 902 тимчасово переміщених осіб. З них – 874 особи проживають(-ли) у приватному секторі (Оброшині, Ставчанах, Конопниці). В державно-комунальному секторі заселено 28 осіб, які виїхали із зони бойових дій. Найбільше людей приїхало до нас - з Харківщини та Київщини. 
25 Березня, 2022 р., 10:22
Кабінет Міністрів України ухвалив Постанову від 19 березня 2022 року №334 “Деякі питання реєстрації, перереєстрації безробітних  та ведення обліку осіб, які шукають роботу, нарахування та виплати допомоги по безробіттю на період дії воєнного стану”.
25 Березня, 2022 р., 10:01
Офіс Генерального прокурора продовжує виконувати координаційну роль і в умовах воєнного стану. Ми об’єднуємо зусилля правоохоронців, експертів, представників громадських, міжнародних організацій, ЗМІ, журналістів і всіх, хто хоче допомогти й фіксує вбивства мирних громадян та інші міжнародні злочини Російської Федерації на нашій землі.
24 Березня, 2022 р., 12:10
Інформуємо вас, що Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ готовий при потребі БЕЗОПЛАТНО провести дослідження на наявність носійства патогенного стафілококу чи збудників кишкових інфекцій приватним особам, які готують їжу для наших Захисників. Досліджують з виїздом на дім воду, продукти харчування, обладнання чи інші речі.
23 Березня, 2022 р., 18:04
Для координації дії на території громади у час війни. Збережіть собі.
23 Березня, 2022 р., 17:01
Від початку війни до Збройних сил України мобілізували понад 80 мешканців з Оброшинської громади (Оброшина, Ставчан, Конопниці). В тому числі добровольці, учасники АТО/ООС, мобілізовані (за повістками).
23 Березня, 2022 р., 15:35
За словами М. Козицького, голови ЛОВА, упродовж доби – 22 березня - на Львівщині 4 рази сповіщали про повітряну тривогу, адже були загрози ракетних ударів з акваторії Чорного моря, зокрема дальньою авіацією, та з території росії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь