Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
29 Вересня, 2021 р., 15:36
Відділом архітектури, землевпорядкування, екології та природних ресурсів Оброшинської сільської ради спільно з балансоутримувачами та орендарями, які несуть відповідальність за інфраструктурні об’єкти і їх експлуатацію обстежено 18 інфраструктурних об’єктів в громаді. Серед них заклади охорони здоров’я, освіти, культури, виборчі дільниці та інші комунальні об’єкти.
28 Вересня, 2021 р., 12:16
Наразі питання захисту права на приватність під час здійснення відеоспостереження та пов’язаних із цим новітніх технологій є надзвичайно актуальним, і не лише в Україні.
28 Вересня, 2021 р., 11:53
У п’ятницю, 1 жовтня, запрошуємо усіх мешканців села Конопниця на зустріч з головою Оброшинської громади Іваном Галичем та старостою села Емілією Короляк. Розмова буде у форматі питання-відповіді.
28 Вересня, 2021 р., 10:12
Два тижні тому Оброшинську громаду було відібрано для участі в масштабному проєкті "ГОВЕРЛА" USAID в Україні. Проєкт з бюджетом майже 74 млн доларів США розрахований на 5 років та спрямований на підтримку реформи децентралізації в Україні. Проєкт планує працювати у 7 областях та підтримувати понад 50 громад. Пілотними стали три області - Львівська, Волинська та Полтавська. 
24 Вересня, 2021 р., 12:45
Такі карти для громад розробили за ініціативи Мінрегіону та Координатора проектів ОБСЄ в Україні. При цьому наголосили, що картосхеми не визначають юридичних меж громад, їх встановлення – наступний крок, який буде зроблено спільно з Держгеокадастром.
23 Вересня, 2021 р., 13:21
З 23 вересня 2021 року встановлено «жовтий» рівень епідеміологічної небезпеки на території Оброшинської сільської ради. Враховуючи відповідні карантинні обмеження, на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оброшинської сільської ради, яке відбулось сьогодні, 23 вересня, вирішено перевести на дистанційну форму навчання учнів 5-11 класів трьох закладів освіти:
23 Вересня, 2021 р., 11:28
З 1 липня цього року Держпраці спільно з Мінекономіки запровадили можливість подачі декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці в електронному вигляді через Портал електронних сервісів Мінекономіки.
23 Вересня, 2021 р., 09:58
Куди звертатись для призначення субсидії
22 Вересня, 2021 р., 22:04
На позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оброшинської сільської ради, яке відбулось 22 вересня, вирішено встановити карантинні обмеження на території Оброшинської громади в рамках “жовтого” рівня епідемічної небезпеки.
22 Вересня, 2021 р., 11:43
Державний пілотний проєкт Мінсоцполітики дає шанс людям, що втратили роботу, кардинально змінити своє життя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь