Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
29 Жовтня, 2021 р., 16:57
Оброшинська сільська рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації:
29 Жовтня, 2021 р., 12:36
З 30 жовтня 2021 року Оброшинська сільська рада буде працювати в режимі віддаленої роботи.
29 Жовтня, 2021 р., 10:12
Оброшинська сільська рада отримала від Львівобленерго офіційну відповідь на звернення щодо неналежної якості електроенергії по вулицях Кн. Ольги, Пароха Левицького, Шашкевича та Богуна у с. Оброшине.
29 Жовтня, 2021 р., 09:19
Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ і НС Оброшинської сільської ради щодо встановлення "червоного" рівня епідемічної небезпеки поширення  гострої  респіраторної  хвороби  COVID-19  спричиненою  коронавірусом  SARS-CoV-2  на  всій  території  Оброшинської  сільської  ради з  00. 00  год.  30  жовтня  2021 року.
28 Жовтня, 2021 р., 17:24
Пустомитівський відділ Державної установи "Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я"  висловлює Вам свою повагу та  інформує про наступне.
28 Жовтня, 2021 р., 17:19
В Ставчанах розпочали роботи з ремонту фасаду будівлі школи корпусу №2 (колишня початкова школа). В рамках капітального ремонту фасаду корпусу №2 «Закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – закладу дошкільної освіти» по вул.Шашкевича, 41 заплановано здійснити поліпшене штукатурення стін фасадів, фарбування фасадів, набиття пластикової підшалівки, заміну дверних  блоків, влаштування водовідливів та інші роботи.
27 Жовтня, 2021 р., 13:34
Відділ економічного розвитку Оброшинської сільської ради пропонує мешканцям громади взяти участь в опитуванні для визначення та вивчення унікальності території Оброшинської громади, яка включає села Оброшине, Ставчани та Конопницю. Взявши участь в анкетуванні, Ваші відповіді будуть враховані в напрацюванні бренду громади. Що це таке і для чого потрібен бренд-бук - детальніше в анкеті опитування. Зауважимо, що опитування анонімне.
19 Жовтня, 2021 р., 17:43
В селі Оброшине розпочали капітальний ремонт дороги по вулиці Коцюбинського. Наразі дорожники встановлюють дорожні бордюри та готують основу для прокладання бруківки, після чого буде влаштовано тротуар. Роботи виконує «ЕКОНОБУД-ЛВ». Дорогу ремонтують коштом з обласного та місцевого бюджетів.
19 Жовтня, 2021 р., 16:59
18 жовтня відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Оброшинської сільської ради. Враховуючи негативну динаміку зростання кількості хворих на COVOD-19 на території Оброшинської громади з 18 жовтня встановлено "помаранчеву" зону і низку обмежень. Зокрема щодо змін у роботі закладів у сфері громадського харчування, спортивних залів, організації масових заходів.
19 Жовтня, 2021 р., 11:21
До уваги мешканців села Ставчани! Завтра, 20 жовтня, із 7.00 до 17.00 (орієнтовно) буде відсутнє газопостачання у Ставчанах, на Дібрівках та Підгайцях. Львівгаз виконуватиме ремонтні роботи у мікрорайоні Виздра.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь