Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
07 Вересня, 2021 р., 11:18
Цими вихідними в Оброшинській громаді відбувся урочистий захід з нагоди Дня підприємця, який в Україні щорічно відзначають у першу неділю вересня.
03 Вересня, 2021 р., 15:53
З початку цьогорічного весняного призову до лав Збройних сил України призвано 2 призовників з Оброшинської громади. Також на навчальні збори було відправлено 3 осіб. Загалом по громаді виконано поставлене завдання на 70%.
02 Вересня, 2021 р., 17:30
Розпочато капітальний ремонт частини приміщень для розміщення Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) в Оброшині.
02 Вересня, 2021 р., 12:24
Відділ соціальної роботи Оброшинської сільської ради інформує, що через технічні причини є затримки у виплатах усіх соціальних допомог та компенсацій мешканцям громади. У найближчі терміни всі виплати у повному розмірі будуть здійсненні. Просимо поставитись з розумінням до ситуації, яка склалась.
02 Вересня, 2021 р., 11:41
З 1 вересня хворі на цукровий та нецукровий діабет з Оброшинської громади можуть знову отримати безплатно ліки в аптеці. Таке рішення цього тижня прийняли на засіданні виконавчого комітету Оброшинської сільської ради. Кошти відповідно до рішення передбачено субвенцією з державного бюджету в сумі 200 тис грн. 
01 Вересня, 2021 р., 16:02
Сьогодні з урочистостей на шкільних подвір’ях розпочали новий навчальний рік у трьох школах Оброшинської громади.
31 Серпня, 2021 р., 16:16
До Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини надходять численні скарги від громадян щодо поширення постачальниками житлово-комунальних послуг в мережі Інтернет, під’їздах будинків, переліків боржників, а саме: номерів особових рахунків, адрес (назв районів, вулиць, номерів будинків та квартир), сум заборгованості тощо.
30 Серпня, 2021 р., 17:06
В лісових та сільськогосподарських угіддях Львівщини почали осінню компанію з імунізації диких м’ясоїдних тварин за допомогою авіатранспорту. Відтак, в усіх районах області у вересні-жовтні з літаків розкидатимуть вакцину від сказу для хижаків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь