Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
13 Квітня, 2021 р., 17:25
До уваги представників громадськості! Розпочинається формування складу Громадської ради. Згідно з рішенням №178 від 08 квітня 2021 р. «Про затвердження Положення про громадську раду та оголошення про проведення установчих зборів для формування складу громадської ради при Оброшинській сільській раді» визначено місце, час, перелік та спосіб подачі документів.
13 Квітня, 2021 р., 12:55
Відповідно до рішення №185 від 8 квітня 2021 р. "Про створення молодіжної ради при Оброшинській сільській раді", яке прийняли депутати на 10 сесії Оброшинської сільської ради, буде створено Молодіжну раду. Крім цього, затверджено Положення про Молодіжну раду, а також створено ініціативну групу, яка займатиметься підготовкою проведення установчих зборів. До складу ініціативної групи увійшли: Гук Владислав Володимирович, Панахид Олена Тарасівна, Бенцак Анна Олегівна, Чайковська Ольга Андріївна, Козак Юрій Романович.
12 Квітня, 2021 р., 16:14
Згідно з Законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про ціни і ціноутворення», «Про питну воду та питне водопостачання», «Про державне регулювання в сфері комунальних послуг», постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» для суб’єктів природних монополій та суб’єктів господарювання, що провадять діяльність на суміжних ринках, передбачено встановлення економічно обґрунтованих тарифів на комунальні послуги на рівні, що буде покривати всі витрати в собівартості цих послуг та інвестиційну складову. Для подальшого надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, КП «Оброшин» вимушене переглянути чинний тариф та, відповідно, його скоригувати.
09 Квітня, 2021 р., 21:03
З урахуванням епідеміологічної ситуації в навчальних закладах Оброшинської сільської ради, на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оброшинської сільської ради, яке відбулось у п’ятницю, 9 квітня, вирішено відновити денну форму навчання у Конопницькому ЗЗСО І ступеня та Оброшинській дитячій музичній школі.
09 Квітня, 2021 р., 20:45
9 квітня 2021 року відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оброшинської сільської ради, на якому з врахуванням рекомендацій Протоколу №12 позачергового засідання обласної комісії з ТЕБ та НС було вирішено у пожежонебезпечний період на території Оброшинської сільської ради посилити патрулювання.
06 Квітня, 2021 р., 16:50
Сьогодні в Оброшинській сільській раді відбулась робоча зустріч за участі Наталії Табаки, начальниці управління туризму та курортів Львівської ОДА та її заступника Tараса Лозинського. Серед присутніх були й Роман Филипів, депутат Львівської облради, Антон Кустик, перший заступник сільського голови Оброшинської сільської ради, Оксана Бенцак, керівниця Відділу освіти, культури, молоді та спорту Оброшинської сільської ради та @Ольга Андрійчук, головний спеціаліст Відділу.
05 Квітня, 2021 р., 15:46
Оброшинська сільська рада повідомляє про громадське слухання, яке відбудеться 7 квітня о 11.00 год. в приміщенні сільської ради щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації детального плану території (ДПТ) в межах частини вул. Старицького в с.Оброшине Пустомитівського району Львівської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь