Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
15 Липня, 2021 р., 15:05
Цього року, навесні, в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив-2021 перемогло 5 проектів, які подавала Оброшинська сільська рада. Наступний етап – реалізація проектів.
15 Липня, 2021 р., 12:50
З метою забезпечення населення якісною подачею питної води КП «Оброшин» заплановано у цьому році провести роботи з автоматизації на наявних свердловинах в с.Оброшине, що на вул. Козацькій та Шевченка.
15 Липня, 2021 р., 12:10
У неділю,  18 липня,  о 15:00 у приміщенні Народного дому с. Ставчани відбудуться громадські обговорення щодо розвитку с. Ставчани, яке ініціюють мешканці села. Після чого визначені пріоритети буде включено у Стратегію розвитку громади, робота над якою розпочинається. Стратегію напрацьовує Оброшинська сільська рада.  
13 Липня, 2021 р., 15:39
У Львівській області діє програма, яка пропонує сімейний відпочинок для учасників АТО/ООС та їх родин
13 Липня, 2021 р., 15:14
Відділ з питань цивільного захисту, мобілізаційної роботи Оброшинської сільської ради доводить до відома населення громади та суб‘єктів господарської діяльності про високу пожежну небезпеку, особливо під час проведення жнивної кампанії.
12 Липня, 2021 р., 17:45
Оброшинська сільська рада проводить опитування мешканців громади. Збираємо інформацію про місцевих виробників крафтової продукції.
12 Липня, 2021 р., 17:06
У Львівській ОДА оголосили конкурс стартап-проєктів для підприємців-початківців з метою допомоги у започаткуванні та популяризації підприємницької діяльності, впровадження інновацій, створення нових напрямів або розширення вже існуючих видів діяльності.
12 Липня, 2021 р., 16:48
Громадська рада, яка створена при Оброшинській сільській раді інформує про засідання робочих груп на найближчий період.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь