Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
17 Травня, 2022 р., 11:55
Розпочалася реалізація Програми підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану (далі – Програма). Програма працюватиме через три інструменти:
17 Травня, 2022 р., 11:13
З початку війни більше 200 людей з об’єднаної громади пішли на службу в ЗСУ. Близько 500 місцевих цивільних чоловіків об’єднались в місцеву Самооборону. Після прийняття законодавчих актів було створено Добровольче формування Оброшинської ТГ (ДФТГ), куди записалось 80 чоловіків. До забезпечення правопорядку долучаються як Самооборона, так і ДФТГ. Поміж того, є й такі хто досі залишається осторонь цих ініціатив.
16 Травня, 2022 р., 10:13
Для суб’єктів підприємництва агропромислового комплексу передбачено фінансову підтримку у вигляді часткового відшкодування вартості високорепродукційного (базового, сертифікованого, І репродукції) насіння.
13 Травня, 2022 р., 16:07
В частині приміщення Оброшинської сільської ради продовжує працювати Гуманітарний штаб допомоги. Внутрішньо переміщені особи, які проживають на території нашої громади та мешканці громади з числа малозабезпечені можуть звертатись до нас по допомогу. Зокрема є достатньо на вибір дитячого харчування та одягу.
11 Травня, 2022 р., 18:03
Кілька тижнів тому нашу громаду відвідали журналісти інтернет-проєкту ШоТам?, які розповіли про роботу гуманітарного штабу, життя та побут переселених осіб в Оброшинській громаді. 
10 Травня, 2022 р., 16:42
24 лютого рішенням сесії Оброшинської сільської ради №1277 було затверджено Правила розміщення зовнішньої реклами на території Оброшинської ТГ.
10 Травня, 2022 р., 13:12
Регулярно ми публікуємо і просимо місцевих мешканців зорганізуватись та допомогти хто чим може, щоб сформувати гуманітарні вантажі хлопцям на передову. Місцеві чоловіки-відчайдухи з наших сіл вантажі з допомогою доставляють на передові позиції, безпосередньо туди, де службу несуть хлопці зі Ставчан, Оброшина, Конопниці.
09 Травня, 2022 р., 17:38
Переселені особи із зони бойових дій, які наразі проживають в Оброшинській громаді можуть отримати матеріальну допомогу. Виплата допомоги здійснюється розміром у 2500 гривень на місяць. Ця допомога надається незалежно від отримання інших видів допомоги.
06 Травня, 2022 р., 18:22
Інститут сільського господарства Карпатського регіону попереджає бджолярів про те, що 7 та 8 травня 2022 року буде проводитись обробка озимого ріпаку  мікроелементами, стимуляторами росту, фунгіцидами та можливо деякі площі інсектицидом (моспілан).
06 Травня, 2022 р., 18:16
Сьогодні у Гарнізонному храмі Львова попрощалися із загиблим Героєм з нашої громади Олександром Малевським. Олександру Малевському на позивний «Берсерк» було лише 30 років. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь