Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Безкоштовна вакцинація свійських та диких тварин

Дата: 16.09.2024 17:57
Кількість переглядів: 59

Фото без описуВ рамках щорічної планової вакцинації, спеціалісти Зимноводівської дільниці Львівської районної державної лікарні ветеринарної медицини проведуть щеплення домашніх тварин (собак, котів) від сказу антирабічною вакциною.

Записатись на вакцинацію тварин вдома можна за номером 0965709052 (Сергій), 0977006628 (Анатолій) або 0984506457 (Оксана).

Також на території нашої громади завтра, 17 вересня, буде проводитись осіння кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин (лисиць, вовків, єнотовидних собак) проти сказу, шляхом наземного розподілу принад з вакциною.

Важливо, якщо вам відомі місця перебування диких тварин, зокрема лисиць, просимо повідомити за вищезазначеними номерами телефонів.

Нагадуємо, що принада безпечна для людей і тварин, має вигляд невеликих брикетів розміром із сірникову коробку із різким запахом м’ясокісткового борошна, а при їх виявленні брати руками чи переносити з місця на місце не можна.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь