Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Оголошення про громадське обговорення

Дата: 23.05.2024 20:26
Кількість переглядів: 259

Фото без описуОброшинська сільська рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації «Детального плану території в селі Конопниця (навпроти кладовища) Оброшинської сільської ради Львівського району Львівської області з метою будівництва очисних споруд у відповідності до генерального плану».


Підстава для розроблення проекту містобудівної документації на місцевому рівні - рішення Оброшинської сільської ради Львівського району Львівської області від №2378 від 07.03.2024року.
Розробник  ПП «Центр ринкових досліджень».

Замовник – Оброшинська сільська рада. 
Мета і завдання ДПТ – уточнення принципів планувально-просторової організації забудови, червоні лінії та лінії регулювання забудови, визначення містобудівних умов та обмежень, черговість та обсяги інженерної підготовки території, системи інженерних мереж, порядок комплексного благоустрою та озеленення. Основні показники наступні: потужність очисних споруд 500куб.м/добу, згідно генерального плану населеного пункту – територія комунального призначення, орієнтовна площа ділянки 0,35 га.
Ознайомитись з проектом ДПТ можна в приміщенні сільської ради в робочий час. Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу архітектури, землевпорядкування, екології та природних ресурсів Оброшинської с/ради – головний архітектор.
Громадське слухання відбудеться 05.06.2024р. о 11.00 год. в приміщенні сільської ради.
Пропозиції щодо проекту ДПТ приймаються протягом місяця з дня опублікування оголошення за адресою сільської ради: 81115, с. Оброшине, вул. Шевченка 5, Львівського району, Львівської області.

Детальний план території 

Схема сучасного використання території та схема існуючих обмежень у використанні земель

Проектний план та схема проектних обмежень у використанні земель

План функціонального зонування території

Схема транспортної мобільності та інфраструктури

Схема інженерної підготовки, благоустрою території та вертикального планування

План червоних ліній 

Схема інженерного забезпечення території

План сучасного використання земель за формою власності із зазначенням категорій та виду цільового призначення, з урахуванням наявних обмежень та обтяжень

План обмежень у використанні земель, відомості про які підлягають внесенню до Державного земельного кадастру на підставі розробленої містобудівної документації

Завдання


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь