Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Оголошення про громадське обговорення

Дата: 25.07.2023 17:23
Кількість переглядів: 375

Фото без описуОброшинська сільська рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації – «Детальний план території в межах частини проспекту Вольського в с. Оброшине Львівського району».

          Підстава для розроблення проекту містобудівної документації на місцевому рівні -рішення  Оброшинської сільської ради Львівського району Львівської області від 24.02.2022 р. №1290.

           Розробник  ТзОВ «Карпати Арх-Проект»
           Замовник – Оброшинська сільська рада. 

Мета і завдання внесення змін до ДПТ – уточнення планувальної структури і функціонального призначення території та параметрів земельної ділянки площею 0,62 га відповідно до рішення на розроблення з метою упорядкування території з розвитком соціальної та громадської інфраструктури, у даному випадку реконструкції дитячих та спортивних майданчиків цього житлового кварталу.  Планується розміщення спортивно-ігрового комплексу до якого входять: дитячий ігровий майданчик, скейт-парк, спортивний функціонально-оздоровчий майданчик, стадіон для пляжних видів спорту, баскетбольна площадка, а також благоустрій території.

Ознайомитись з проектом ДПТ можна в приміщенні сільської ради в робочий час. Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу архітектури, землевпорядкування, екології та природних ресурсів Оброшинської с/ради – головний архітектор.

Громадське слухання відбудеться 07.08.2023р. о 11.00 год. в приміщенні сільської ради.

ПРОЕКТНИЙ ПЛАН

 

 


Коментарі:

Саламаха Оксана
2023-07-31 21:33:20

Доброго дня! Загалом такі проекти надихають і потрібні безперечно. Мене особисто у цьому всьому цікавить, коли, ми усі разом навчимось не лише кудись вкладати кошти( знову ж таки, без вияснення і уточнення походження і вартості таких капіталовкладень), а й підтримувати потім результат праці у належному стані. Думаю Ви погодитесь, що не може бути реалізовано будь- який проект, а потім монотонно залишати усе напризволяще і дозволяти руйнуватись. Поглянемо на спортивний майданчик біля школи: чий він? Хто має його доглядати , прибирати, ремонтувати? Для чого нам ще один , якщо і він буде спочатку такий красивий і помпезний , а потім поступово закинутий і брудний? Врахуйте це будьласка, бо якось не по- європейськи це. Сумно спостерігати на сітку зруйновану біля школи, на поламані крісла для глядачів, на сміття повсюди , яке дотепер незрозуміло , хто має прибирати, тренажери не контролюються і не ремонтуються, що є і потенційно небезпечно, бо можуть травмуватись користувачі. Потрібен більш детальний відеонагляд, оскільки по- іншому дізнатись і притягнути до відповідальності тих, хто наносить шкоду не є можливим, тим більше тепер у нас є поліцейський . Для сміття можливо потрібно поставити контейнер для пластику.?Усе має бути логічно і по- справжньому , а не для відкриття і потім занепаду. Для прикладу : відкрився заклад « Галицька здоба», чомусь біля нього чисто і нічого не зруйновано… певно тому, що є господар, який вболіває за своє….Щодо нового майданчика, то бувби доречний і простір для перегляду фільмів під відкритим небом , а ще батути, які так люблять діти))). Не сприймайте, як образу, лише , як конструктивну критику! Бажаю успіху!

Відповідь адміністратора:

Доброго дня, пані Оксано!

Ми розділяємо Вашу стурбованість щодо пошкоджень майданчику біля школи. Необхідно роз’яснити, що цей майданчик є частиною більшого проекту будівництва нової школи, що розпочатий в кінці 1980-х років та був продовжений у 2018 році. Оскільки проект нової школи ще не завершений і, відповідно, об’єкти будівництва не введені в експлуатацію, відсутні правові підстави для скерування бюджетних коштів на ремонтні роботи дитячого майданчику, в тому числі на заміну огорожі. Для виправлення цієї ситуації ведуться підготовчі роботи по коригуванні проекту, щоб розділити його на черги і мати змогу працювати окремо по кожній черзі. Очікувано, що це займе певний час, але після коригування проекту планується замінити огорожу навколо майданчика на стійкішу до механічних пошкоджень.

Окрім цього, вже зараз буде розглянуто можливість виконати дрібний ремонт господарським способом для підтримання майданчиків та інвентарю у належному стані. Для запобігання подальшого пошкодження комунального майна заплановано розширення мережі камер вуличного спостереження громади, зокрема буде забезпечено спостереження за територією майданчиків. 

Дякуємо за Ваш коментар

2023-08-02 09:36:20

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь