Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Військовий з нашої громади одружився

Дата: 19.07.2023 11:57
Кількість переглядів: 104

Фото без описуОлегу – 23 роки, і він професійний військовий - командир роти механізованого батальйону окремої Президентської бригади ім. Б. Хмельницького. Воює на Запорізькому напрямку, там і зустрів початок повномасштабної війни. Олі - 21 рік, студентка, яка волонтерить.

Олег приїхав на 10 днів у відпустку. Одружитись – було рішенням спонтанним, зізнаються молоді і кажуть, що спланували подію лише за два дні. Планують відпочити кілька днів, після чого Олег повернеться на службу, на передову.

«Страшно хвилююче бути дружиною військового, але очікування приїзду коханого варте усіх хвилювань», - ділиться відчуттями після церемонії Оля.

Від імені усієї громади молодят привітав Іван Галич, голова Оброшинської ТГ та подякував за можливість відзначати, зокрема, таку урочисту подію під мирним небом в нашій громаді.

Ще раз вітаємо молодих, які є мешканцями Оброшинської громади та їх рідних! Радіємо разом з Вами, віримо в ЗСУ та якнайшвидшу перемогу України.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь