Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Передали пожежну машину військовим 24 бригади

Дата: 10.07.2023 09:13
Кількість переглядів: 87

Фото без описуЦього тижня зустрічали колег з польської Гміни Фредрополь, разом з якими оглянули побудоване укриття подвійного призначення на 300 осіб в с. Ставчани, будівництво якого розпочали торік. Також разом передали Пожежний автомобіль військовим 24 бригади ім. короля Данила. До слова, в пожежному боксі Добровільної пожежної команди Оброшинської ТГ було 2 пожежні машини, одну з яких на початку війни передали колеги з Польщі.

Зі свого боку, Андрій Базюк, т.в.о. командира військової частини 24 бригади вручив подяки вуйту гміни Маріушу Снєжику, керівництву громади, працівникам сільської ради та небайдужим мешканцям Оброшинської ТГ, які від початку війни систематично допомагають. Подякував за свідому і непохитну громадську позицію громаді, відзначивши, що народ і армія залишаються єдині, тому працюємо далі задля перемоги!

Окрім Пожежної машини військові отримали від небайдужих підприємців, які не захотіли озвучувати свої імена, ще дві автівки.

Голова громади у вітальному слові подякував присутнім за підтримку фронту, за те, що не залишаються осторонь розпочатих змін в громаді, а військовим – за надійний тил, де маємо змогу працювати та продовжувати допомагати Захисникам.

Почесний консул Литовської Республіки п. Ярослав Візняк подякував Івану Галичу за пророблену роботу вручивши відповідну відзнаку.

Також голова громади познайомив учасників з Поліцейським офіцером громади Миколою Луківом, який вже виконує свої повноваження та розповів, що найближчим часом відбудеться відкриття та освячення місцевої поліцейської дільниці.

Опісля офіційної частини, голова громади поспілкувався з представниками місцевого бізнесу, розповівши докладніше про гуманітарну діяльність в громаді під час війни, про подальші плани щодо розвитку, подякував за підтримку та запропонував продовжувати ще наполегливіше допомагати фронту та Захисникам. Внаслідок чого на заході вдалось зібрати більше 100 тисяч гривень на підтримку ЗСУ.

Цього дня також були представники Проєкту USAID «Говерла», які привітали громаду з таким заходом та навзаєм подякували за відповідальну співпрацю.

Дякуємо за участь в заході! Віримо, що об’єднані зусилля влади та підприємців – це сильна громада, яка працює на перемогу України!

Оброшинська ТГ - відкрита до співпраці!

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь