Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Висловлюємо співчуття

Дата: 24.04.2023 16:48
Кількість переглядів: 320

Колектив Оброшинської сільської ради з глибоким сумом повідомляє про  передчасну смерть завідувача сектору ЖКГ та благоустрою Оброшинської сільської ради Ігора Сіменухи.

Фото без описуВисловлюємо щирі співчуття родині з приводу тяжкої втрати – смерті найдорожчої та найріднішої для Вас людини – сина, батька, чоловіка. Співчуваємо у великому горі батькам Катерині та Богдану, дружині Ромі, дітям Маркіяну і Владиславі, рідним та близьким.

Ігор Сіменуха Народився 26 лютого 1984 року. Після завершення навчання у Львівському національному аграрному університеті працював спеціалістом відділу транспортного страхування, директором страхової компанії, був обраний депутатом кількох скликань Оброшинської сільської ради, депутатом Пустомитівської районної ради, нагороджений почесним орденом «Честь та пошана» за вагомий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток Пустомитівського району. Під час своєї каденції завжди відгукувався на потреби виборців. З початку створення ОТГ працював головним спеціалістом, а опісля завідувачем сектору ЖКГ.

Громада втратила професійну, відповідальну людину з великим світлим серцем, який віддав своє життя роботі на благо села. Втратили людину з безмежним життєвим ентузіазмом, самовіддачею та доброзичливістю. Люблячого батька та хорошого сім'янина. Ігор завжди віддавав перевагу інтересам людей та прикладав максимум зусиль до того, щоб зробити життя мешканців кращим. Його добре серце було приділено сім'ї та громадським справам, він залишився в серцях як символ безкорисливої допомоги та підтримки.

Нехай добрий, яскравий спомин про Ігора залишиться у серцях найрідніших, колег та усіх, хто його знав, любив, шанував.

Парастас відбудеться сьогодні о 20.00 за адресою: с. Оброшине, вул. Повітряна 2. Чин Поховання відбудеться завтра на 12.00. У разі змін повідомимо згодом.

Нехай Всемилостивий Господь прийме Його світлу та щиру душу і оселить там, де праведні спочивають. Вічна і світла пам’ять!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь