Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Оброшинська громада отримала пасажирсько-вантажний автомобіль

Дата: 24.12.2022 09:50
Кількість переглядів: 137

Фото без описуЩе один спільний проект з партнерської громадою Швебіш Гмюнд, що у Німеччині, успішно завершено.

 

"До Оброшинської громади прибув пасажирсько-вантажний автомобіль, або як його часто називають - пікап, який слугуватиме для аварійно-рятувальних та інших господарських завдань. Окрім цього, від німецьких партнерів та місцевих благодійників містечка Швебіш Гмюнд отримано подарунки для дітей з потребуючих сімей, а також засоби для онлайн навчання. Згідно з умовами співпраці, автомобіль не може бути переданий для мілітарних цілей, а наданий для виконання цивільно-гуманітарних завдань у громаді, наприклад для доставки генераторів, палива, інших матеріалів, виконання рятувальних робіт в складних погодних умовах, тощо. Разом з тим, з початку війни, наша громада активно допомагає нашим військовим, зокрема уже більше 20 автомобілів передано на передову."- зазначив голова громади Іван Галич на своїй фейсбук-сторінці.

 

Нагадаємо, що від партнерського муніципалітету Швебіш Гмюнд Оброшинська громада попередньо уже отримала пожежний автомобіль та два пасажирські мікроавтобуси. Ці проекти стали можливими завдяки інтенсивній міжнародній роботі, що проводиться Оброшинською сільською радою та солідарності німецьких друзів. На завершальному етапі перебуває ще один спільний проект - одержання генераторів великої потужності.

Дякуємо німецьким партнерам з муніципалітету Швебіш Гмюнд, а також Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit та UKRAINE-HILFE Goggingen E.V.. Вітаємо колег з прийдешнім Різдвом Христовим, Новим Роком та бажаю добробуту і процвітання!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь