Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Добровольці-рятівники громади завершили навчання в Німеччині

Дата: 18.10.2022 23:22
Кількість переглядів: 310

Фото без описуДобровольці-рятівники завершили тижневе стажування в Німеччині. Ближче знайомились з професією рятувальника, із пожежною технікою, яка є на озброєнні у рятувальників, вдосконалювали свої навички з гасіння пожеж та поглиблювали теоретичні знання.

Стажування із спеціальної підготовки членів добровільної пожежної бригади відбувалось в місті Швебіш-Гмюнд. Після завершення навчань німецька сторона урочисто передала нам пожежний автомобіль. Хлопцям з Добровільної пожежної дружини вручили сертифікати про проходження відповідного курсу.

Наші добровольці вдосконалювали практичні навички, а саме: оперативне реагування на надзвичайні ситуації, розподіл завдань та обов’язків, взаємодію під час кризової ситуації, використання апаратів захисту дихання та користування помпою. Учасники навчань ознайомилися з характеристиками та обладнанням пожежного автомобіля та 
пройшли інструктаж з технічного обслуговування.

Нагадаємо, що наші рятувальники — це перші помічники професійних пожежних, які реагують на надзвичайні ситуації, але насамперед – це небайдужі громадяни, які вирішили зробити свій внесок у забезпечення безпеки нашої об`єднаної громади.

Роль добровільних пожежних формувань зростає, адже саме вони мають можливість першими прибувати до місця пожежі та здійснювати гасіння. Навички і вміння мають бути на висоті, що, зокрема, досягається і під час таких занять.

Ми готові переймати європейський досвід. Дякуємо партнерам з Німеччини за таку важливу допомогу, навчання та теплий прийом.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь