Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

В Оброшинській об'єднаній громаді разом з підприємцями офіційно відкрили Центр Безпеки

Дата: 01.08.2022 15:48
Кількість переглядів: 899

Цими вихідними керівництво Оброшинської громади зустрілось з місцевими підприємцями. На зустрічі докладно ознайомили гостей з роботою Гуманітарного штабу, який розпочав свою дільність в громаді з перших днів війни. Мовиться про тонни залучених і відвантажених гуманітарних вантажів, закуплене військове спорядження для бійців, облаштування місць проживання для ВПО в комунальному секторі, передані на передову автівки.

Також у цей день офіційно та урочисто разом з підприємцями перерізали стрічку у Центрі Безпеки сіл, який встигли облаштувати практично з нуля від початку березня 2022-го. В приміщенні Центру продемонстрували присутнім роботу моніторів та камер відеоспостереження (оглядових та аналітичних, їх більше 30-ти), які охоплюють по периметру територію всіх сіл територіальної громади. Відтак, тепер безпека в селах контролюється набагато краще, а чергові Центру у випадку надзвичайних ситуацій оперативно контактують з правоохоронцями. До слова, за час роботи Центру надійшло уже  більше 20 звернень від мешканців та поліції з приводу отримання відповідних данних.

Під час зустрічі гостям також продемонстрували доукомплектований пожежний автомобіль, який в травні цього року отримали як гуманітарну допомогу від партнерів із Гміни Фредрополь (Республіка Польща). В рамках міжнародної діяльності вдалось укомплектувати автомобіль необхідним інвентарем:  пожежними рукавами, пожежними стволами різних типів, в тому числі для створення водяної завіси, піногенераторами, міксерами для піни, розчином піноутворювача. Отримали й вживану пожежну форму, вогнегасники, дихальні апарати рятувальника. Крім цього, члени Добровільної Пожежної Дружини продемонстрували й нові комплекти захисної форми для рятувальників.

В кінці зустрічі підприємці взяли участь у показових навчаннях по військовій підготовці, яку проходять члени Добровольчого формування ТГ.

Практикуватимемо й надалі відкриті зустрічі з нашими підприємцями, щоб вибудовувати відносини взаємодовіри та взаємодопомоги між бізнесом та владою, взявши за основу принципи партнерства.

Дякуємо усім, хто в цей непростий час не залишається осторонь розпочатих ініціатив і змін в громаді. Разом зможемо більше! 

Нагадуємо, у соцмережі «Вайбер» з числа місцевих підприємців створена група для комунікації, де висвітлюються актуальні ідеї, пропозиції, заходи в громаді до яких можуть долучатись підприємці: "Посилання"



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь