Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

До уваги власників корів

Дата: 19.04.2022 15:29
Кількість переглядів: 299

В період воєнного стану надається дотація на безповоротній основі суб'єктам підприємництва, у власності яких перебуває від п’яти корів, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства. За кожну наявну, станом на 01 квітня поточного року, корову надається дотація в сумі до 2500 гривень, але не більше 125 тис. гривень одному суб'єкту підприємництва.

Для отримання дотації суб’єкти підприємництва (юридичні особи, фізичні особи-підприємці) подають до 10 травня поточного року до Департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації такі документи:

- заявку за формою, затвердженою Департаментом; - копію витягу або виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

- копії фінансової звітності для суб’єктів підприємництва (юридичних осіб) відповідно до обраної системи оподаткування;

- для фізичних осіб-підприємців копію податкової декларації платника податку за попередній рік (крім створених у поточному році), а для фізичних осіб-підприємців, які перебувають на 4 групі, копії податкових декларацій за попередній та поточний рік.

Нарахування дотації проводиться на кількість ідентифікованих та зареєстрованих у Реєстрі тварин корів станом на 01 квітня поточного року, яка підтверджується інформацією Регіонального адміністратора Єдиного Державного Реєстру тварин.

Документи на дотацію приймаються департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації щоденно у робочі дні з 11.00 до 14.00 год. за адресою: м. Львів, просп. В. Чорновола, 4. З питань отримання дотації та подання документів звертатись за телефоном: (032) 255-05-72.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь