Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Понад 150 тонн гуманітарної допомоги залучено в громаду

Дата: 15.03.2022 17:58
Кількість переглядів: 197

Фото без описуЗ перших днів війни сільською радою ведеться робота щодо залучення міжнародної допомоги з-за кордону. Відтоді залучили три вантажі з Польщі, по одному – з Німеччини, Словаччини, Австрії та Голландії. В сукупності це понад 150 тонн різноманітної гуманітарної допомоги. В основному це – одяг, їжа, засоби гігієни, ліки, корм для тварин. ?У воєнний час конкретні дані не подаються.

На місці відвантажуємо гуманітарну допомогу, сортуємо та частинами відправляємо в різні міста України, туди і тим, хто цього найбільше потребує. Усі вантажі узгоджуються з Львівською районною військовою адміністрацією. Далі допомога прямує у зону бойових дій - військовим, мешканцям, які там залишились, внутрішньо переміщеним особам. Також співпрацюємо з офіційними волонтерськими організаціями, львівськими лікарнями, військовими частинами, сусідніми громадами. Географічно уже охопили своєю гуманітарною допомогою Львівську, Київську, Запорізьку, Донецьку та Луганську області.

Щиро дякуємо у цей непростий час міжнародним партнерам Оброшинської сільської ради та жителям європейських країн, ініціативним мешканцям громади, які проживають за кордоном і ініціюють постійний збір допомоги, а також місцевим мешканцям, які відгукуються на усі наші прохання й молоді, яка постійно долучається до розвантаження вантажів.

Продовжуємо виконувати свою роботу в тилу, аби допомогти тим, хто цього зараз потребує найбільше. Запрошуємо охочих волонтерів долучатись до вказаного процесу - звертатись в приймальню сільської ради.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь