Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Голова громади зустрівся з молоддю

Дата: 31.12.2021 19:05
Кількість переглядів: 915

Фото без описуІван Галич зустрівся у форматі «круглого столу» з членами Молодіжної ради нашої громади. В результаті зустрічі голова громади розповів про ідеї та розвиткові проекти, які у майбутньому повинні більше залучати місцеву молодь до активного життя в громаді.

 

В частині приміщення (колишнє кафе-бар «Каїр») заплановано створити «Центр взаємодії громади», який виконуватиме функцію в тому числі молодіжного центру. В рамках проєкту USAID «ГОВЕРЛА», партнером якого стала цьогоріч Оброшинська громада, приміщення буде обладнано сучасним мультимедійним звуковим обладнанням, комп’ютерами, потужним принтером і використовуватиметься для проведення зустрічей, конференцій, репетицій народних колективів, творчих вечорів або, наприклад, як мовний клуб. У центрі буде облаштовано й мінісцену. Також для проведення заходів буде закуплено вуличний намет і близько 60 розкладних крісел.

 

Крім того, є бачення в частині приміщення Народного дому організувати територію для занять з контактних видів спорту (бокс, карате, гопак тощо), тим самим розвантажити спортзал Оброшинської школи для занять з волейболу, баскетболу тощо.

 

Зазначимо, оскільки в громаді є обмежена кількість громадських приміщень, формуємо підхід розумного використання діючих інфраструктурних об’єктів. Тобто, на прикладі Народного дому с.Оброшине, заклад культури може бути як мультизадачний простір, де й хол можна облаштувати сучасним мультимедійним обладнанням і використовувати для фестивальних чи танцювальних вечорів.

 

Також відділом освіти було напрацьовано Програму підтримки молоді в Оброшинській громаді на 2022 рік, яка зокрема передбачає організацію навчання, тренінгів, заходів, обмін досвідом з європейськими спільнотами. 

 

Зі свого боку, представники Молодіжної ради висловили бажання та готовність долучатись до реалізації вищезазначених ідей, аби спільно з місцевою владою змінювати молодіжне середовище в громаді.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь