Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

До уваги місцевих підприємців

Дата: 30.12.2021 11:02
Кількість переглядів: 476

Фото без описуМісцевим підприємцям пропонують представити свою продукцію в оновленому промоційному каталозі «Експортний потенціал Львівщини». Каталог «Експортний потенціал Львівщини» поширюється через дипломатичні представництва та інституції іноземних держав, а також презентується на міжнародних економічних форумах, ярмарках та виставках, що покращує можливість доступу підприємств Львівщини на зовнішні ринки. Відтак, департамент економічної політики оновлює каталог і запрошує підприємства орієнтовані на експорт презентувати свою діяльність.

Зацікавленим вітчизняним підприємствам потрібно надати інформацію про профіль підприємства, а також надати фотографії логотипу підприємства та продукції. Розміщення інформації про експортно-орієнтоване підприємство в каталозі відбувається на безоплатній основі. Заповнену форму щодо представлення продукції підприємства в каталозі, просимо надіслати на електронну пошту сектору з питань підтримки експорту департаменту економічної політики облдержадміністрації exportservice.loda@gmail.com до 31.01.2022

Підприємства, які не подадуть вчасно інформацію з технічних причин не зможуть бути включені до каталогу. За більш детальною інформацією просимо звертатись у сектор з питань підтримки експорту управління промисловості, підприємництва та інвестиційної політики департаменту економічної політики облдержадміністрації за тел.: (032) 261-27-13 та моб.тел.: (068) 143-04-42.

Анкета до каталогу

Попереднє видання каталогу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь