Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Відбулось засідання Громадської ради

Дата: 24.12.2021 21:48
Кількість переглядів: 591

Цього тижня, 21 грудня, в актовій залі Оброшинської сільської ради відбулось засідання Громадської ради. До обговорення було подано два питання. Зокрема детально розглянули План соціально-економічного розвитку Оброшинської громади на 2022-2026 роки.  

 

План попередньо розроблено відділом економрозвитку Оброшинської сільської ради, який виконано на основі аналізу поточної ситуації в територіальній громаді та прогнозів і пропозицій громади, організацій, підприємств та закладів, виходячи із загальної соціально-економічної ситуації. Метою Плану є створення умов для економічного зростання та удосконалення механізмів управління розвитком громади на засадах ефективності, відкритості та прозорості, посилення інвестиційної та інноваційної активності.

 

Заслухавши пропозиції та зауваження члени Громадської ради одноголосно вирішили рекомендувати Оброшинській сільській раді затвердити План соціально-економічного розвитку на сесії з врахуванням пропозицій. Сьогодні на сесії Оброшинської сільської ради План затверджено місцевими депутатами.

 

З протоколом засідання Громадської ради можна ознайомитись ТУТ. План соціально-економічного розвитку опубліковано в розділі "Офіційні додокументи - проекти рішень". 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь