Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Соціальний проект Оброшинської громади переміг у навчально-грантовій програмі

Дата: 08.12.2021 10:03
Кількість переглядів: 387

Фото без описуПроект Оброшинської громади «Центр підтримки сімей та дітей з інвалідністю» став переможцем навчально-грантового проекту «Громада для сім’ї: створення соціальних послуг у територіальних громадах».

 

7 грудня у Львові голова громади Іван Галич спільно з керівництвом Львівської ОДА та Орестою Засадною, спеціалістом відділу економрозвитку Оброшинської сільської ради, керівницею ГО «Наш простір дії» взяли участь у нагородженні переможців проекту. Переможний проект загальною вартістю 200 тис. грн. передбачає ревіталізацію цокольного приміщення НКП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» в с.Оброшине, яке буде адаптовано під центр для сімей з наших сіл, що виховують дітей з інвалідністю. Робота над проектом тривала близько року. Реалізовували проект на трьох етапах:

навчальний, дослідницький, практичний.

«Соціальні послуги в нашій громаді мають надаватись цілком і повністю усім соціально незахищеним верствам населення. Розширення переліку соціальних  послуг для нас є одним із завдань, що спрямовані на виконання операційної цілі «доступність адміністративних та соціальних послуг», що є частиною  стратегічної цілі «комфортне середовище» згідно з проектом Плану соціально-економічного розвитку Оброшинської громади», - зазначив голова громади Іван Галич.

Дякуємо БО «Українська освітня платформа», яка у партнерстві з департаментом соціального захисту населення ЛОДА, Службою у справах дітей ЛОДА та БО «БФ «МХП-Громаді» реалізовують важливий проект «Громада для сім’ї».

 

Довідково. Проєкт «Громада для сім’ї» впроваджується з 2018 року. Він має на меті забезпечити громади усіма необхідними інструментами для створення конкретної соціальної послуги і тим самим зберегти цілісність родини та дотриматись права дитини зростати у сімейному середовищі.

В рамках проекту у 2020 році грантову підтримку отримали 4 громади. У 2021-2022 році до організаційного комітету надійшли конкурсні заявки з восьми територіальних громад Львівщини, п’ять з яких пройшли конкурсний відбір та отримають у грудні 2021 року – січні 2022 року грант на реалізацію проєктів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь