Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Із рубрики "знайомство": Ярина Заставська

Дата: 12.11.2021 17:10
Кількість переглядів: 451

Фото без описуПродовжуємо вас знайомити із особистостями, які працюють в Оброшинській громаді. Розказуємо з якими питаннями можна до них звертатись та в який час і спосіб.

Ярина Заставська, начальник відділу архітектури, землевпорядкування, екології та природних ресурсів – головний архітектор Оброшинської сільської ради.

 - З якими питаннями можуть звертатися до архітектора в громаді місцеві мешканці?

 - У зв’язку із набуттям повноважень під час процесу децентралізації архітектор територіальної громади погоджує мешканцям будівельні паспорти забудови земельної ділянки для будівництва індивідуальних, садових, дачних будинків, надає містобудівні умови та обмеження забудови земельних ділянок громадського призначення, розглядає та погоджує детальні плани території для уточнення містобудівної документації, розміщення об’єктів будівництва. Також архітектор приймає заяви щодо присвоєння адрес, заяви про переведення садових (дачних) будинків у житлові та передає їх на розгляд виконавчого комітету для прийняття рішення.

- Якого характеру найбільше звернень?

 - Найчастіші звернення стосуються оформлення документів початку будівництва та присвоєння адрес об’єктам нерухомого майна. Також є багато консультативних питань щодо доцільності будівництва, можливості забудови на території Оброшинської громади.

- Скільки уже було офіційних звернень від мешканців?

- За півроку діяльності головного архітектора видано 32 будівельні паспорти забудови, 4 містобудівних умов та обмежень забудови, проведено 18 громадських слухань щодо детальних планів на території Оброшинської сільської ради.

 - У які дні та час мешканцям громади можна звертатись до Вас?

 - Прийомні дні – вівторок-четвер з 09.00 до 18.00 (обід 13.00-14.00) у приміщенні Оброшинської сільської ради, кабінет архітектури, землевпорядкування, екології та природних ресурсів (1 поверх). Або можна писати на е-пошту obroshyne.arh@gmail.com чи телефонувати за номером 227-95-00Буду рада допомогти у вирішенні питань, що стосуються повноважень головного архітектора.

Довідково. Попереднє місце праці: 1998-2004 - інженер-архітектор у проектному інституті «Львівдіпрокомунбуд», 2005-2007 - дизайнер-конструктор у проектних бюро, 2008-2020 - інспектор у Державній архітектурно-будівельній інспекції у Львівській області, 2017-2021- рецензент дипломних проектів студентів-архітекторів Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну.

#експрес_інтервю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь