Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Поліція проводить у школах громади Всеукраїнський профілактичний рейд "Урок"

Дата: 15.09.2021 12:10
Кількість переглядів: 387

Фото без описуЗ початку навчального року у школах громади проводять профілактичний захід-рейд «Урок». За участі керівника Служби у справах дітей Оброшинської сільської ради Ярини Богдан та інспектора сектору ювенальної превенції ЛРУП №2 ГУ НП у Львівській області капітаном поліції Наталі Лозинської цього тижня провели профілактичні бесіди з учнями 5-9 класів Оброшинської школи.

 

Під час зустрічі дітей ознайомили з їхніми правами та обов’язками, а також із законодавчою базою, яка передбачає відповідальність за вчинення неповнолітніми правопорушень. Особливу увагу приділили темі булінгу в школі. Наступний захід такого плану заплановано провести зі школярами Ставчанського НВК.

 

Довідково: Всеукраїнський рейд «Урок» проводиться щороку в українських школах впродовж вересня-жовтня. Мета – виявити дітей, які потенційно, без поважних причин, не приступили до навчання. Вжити заходів щодо усунення причин і умов, внаслідок яких діти шкільного віку можуть бути не задіяні до навчання. Притягнути до відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків і інше.

 

У разі виявлення дітей, які не приступили до навчання або дітей, які залишилися без батьківського піклування, просимо негайно інформувати Службу у справах дітей Оброшинської сільської ради. Адреса: с.Оброшине, приміщення амбулаторії (1 поверх, наліво), тел. 227-95-00.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь