Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Роботи з реконструкції школи ім. Л. Шанковського буде відновлено

Дата: 14.09.2021 16:38
Кількість переглядів: 1597

Фото без описуВідповідно до розпорядження Кабміну від 20 серпня 2021 року з державного бюджету передбачено 3 млн грн на продовження робіт з реконструкції школи ім. Л. Шанковського у с. Оброшине.

 

Наразі наявна проектно-кошторисна документація, готовий експертний звіт. Триває визначення обсягу робіт з підрядником, після чого будуть проводитись роботи у рамках виділених з державного бюджету коштів.

 

Звертаємо вашу увагу, що згідно проектно-кошторисної документації, яка була виготовлена у 2018 році, на завершення робіт по будівництву школи потрібно більше 93 млн грн. В попередні роки було проведено частину робіт. Станом на 01.01.2021 року залишкова кошторисна вартість становить понад 62 млн грн.

 

Фото без описуВраховуючи гостру необхідність добудови Оброшинського навчального закладу та неможливість виділити вказані кошти виключно з місцевого бюджету Оброшинської громади, відділом економрозвитку Оброшинської сільської ради було підготовлено відповідні листи з клопотанням щодо виділення коштів з бюджетів вищих рівнів, зокрема включити вказаний об’єкт в президентську програму «Велике будівництво» на 2022 рік.

 

Оброшинська сільська рада вбачає термінову необхідність завершити добудову місцевої школи, відтак для цього надалі шукатиме та залучатиме фінансування з усіх можливих офіційних джерел.

 

В свою чергу висловлюємо подяку депутатам усіх рівнів, зокрема народному депутату України Галині Васильченко у сприянні щодо залучення коштів з державного бюджету на співфінансування важливих для громади інфраструктурних проектів.

 

ДОВІДКОВО: добудова школи розпочалася ще в 1985 році, але за відсутності належного фінансування переросла в довгобуд. У 1987 році були зведені стіни школи, а в 1989 було встановлено дах. Після чого будівлю було законсервовано. Роботи були відновлені в 2005 році: встановлено дерев’яні вікна, збудовано котельню, влаштовано штукатурку стін та стяжку підлог, проведено труби водопостачання, водовідведення та системи опалення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь