Інститут сільського господарства розробив рекомендації у застосуванні соломи

Дата: 18.08.2021 15:59
Кількість переглядів: 697

У рамках забезпечення пожежної та техногенної безпеки у проведенні жнивної компанії-2021 інформуємо про альтернативу застосування соломи та інших залишків рослинності.

Для сільгосппідприємств та фермерських господарств Інститут сільського господарства Карпатського регіону НААН України, що розташовується в с. Оброшине розробив рекомендації щодо застосування соломи та інших основних типів залишків рослинності для поповнення вмісту органічної речовини. ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано