Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Впродовж серпня-вересня еколог виявлятиме порушників Правил благоустрою на території громади

Дата: 11.08.2021 13:28
Кількість переглядів: 1849

Фото без описуВиїзна комісія за участі голови громади, працівників сільської ради та місцевих депутатів здійснили виїзд в с.Оброшине. У санітарний день провели обстеження вулиць Богуна та Миру мешканці яких звертались з відповідними зверненнями у сільську раду.

 

На вул. Богуна виявлені несанкціоновані витоки каналізації. Впродовж серпня-вересня екологом будуть здійснюватись заходи щодо виявлення порушень Правил благоустрою на всій території громади. Також будуть складені протоколи про адміністративні порушення. Прохання до мешканців громади добровільно усунути порушення, які суперечать Правилам благоустрою. З правилами можна ознайомитись за посиланням: https://rada.info/upload/users_files/04369587/7b163997adca777e016a2500d5decf6b.pdf

 

На вулиці Миру, де дорога районного значення і знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг Львівщини (підпорядковується Львівській ОДА) є необхідність облаштувати тротуари та зупинки на вимогу для громадського транспорту. На черговій сесії Оброшинської сільської ради головою громади на розгляд депутатів буде внесено пропозицію відносно звернення в Службу автомобільних доріг Львівщини щодо облаштування тротуару із залученням співфінансування з місцевого бюджету. Також буде організовано довіз щебенево-піщаної суміші на ділянки, де мали б облаштувати зупинки на вимогу.

 

Крім цього, розглянули необхідність зробити водовідведення та очистити місцеві водойми на окрузі №2 від замулення, водоростей та сміття, включивши виконання цих робіт в програму соціально-економічного розвитку на 2022-2024 роки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь