Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Оброшинський заклад дошкільної освіти бере участь у пілотному проекті «Афлатот»

Дата: 30.06.2021 17:19
Кількість переглядів: 484

Фото без опису

30 червня в приміщенні Оброшинського закладу дошкільної освіти приймали керівників дошкільних закладів з десятка інших територіальних громад Львівщини та координаторів проекту «Афлатот». Для учасників зустрічі провели семінар на тему "Соціально-фінансова освіта дітей дошкільного віку" та поділились досвідом участі Оброшинського ЗДО у проекті.

 

Такий захід відбувся в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між Міністерством освіти і науки України та міжнародною фундацією «Aflatoun International» (Нідерланди). Міжнародна фундація розробила програми для дітей, які передбачають навчання соціальної та фінансової грамоти.

А також в межах проекту дошкільнятам пояснюють основи бюджетування власних коштів, вчать бути ощадливими та допомагають дітям усвідомити свій потенціал.

 

«Маємо за честь бути серед небагатьох садочків, яких вибрали до участі у даному пілотному проекті «Афлатот». Семінар пройшов у теплій та позитивній атмосфері. Дякую учасникам та гостям за плідну роботу та море задоволення від роботи з дітьми», - зазначила Оксана Бенцак, начальниця відділу освіти, культури, молоді і спорту Оброшинської сільської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь