Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Напередодні Дня медичного працівника медиків Оброшинської громади відзначили подяками та грамотами

Дата: 19.06.2021 19:50
Кількість переглядів: 664

Цьогоріч вперше в Оброшинській територіальній громаді відсвяткували свято медика. 18 червня у Народному домі с.Оброшине за участі Олександра Клименка, першого заступника голови Львівської РДА, Івана Мудрого, радника голови Львівської районної ради, Івана Галича, голови Оброшинської громади, Антона Кустика, першого заступника голови та медичних працівників НКП "Центру первинної медико-санітарної допомоги" Оброшинської сільської ради відбулись урочисті заходи.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у сферу охорони здоров'я громади присутніх на святі медиків відзначили почесними грамотами та подяками.

Від імені сільської ради та всієї територіальної громади з прийдешнім святом медичних працівників привітав Іван Галич:

"Хочу подякувати нашим медикам не лише за щоденну нелегку працю, але й за розуміння. Бо насправді ми сьогодні живемо у непростий час - час викликів та коронавірусу, а також децентралізації і об'єднання. Цього року нам вдалось організувати роботу Центру первинної медико-санітарної допомоги в громаді, законтрактуватись, отримати ліцензію на наші медичні заклади, триває перереєстрація декларацій. Для нас це складний перехідний період, але разом з Вами ми побудуємо сильну громаду, де надання медичних послуг мешканцям громади буде на високому рівні. Дуже дякую за Вашу щоденну працю, терпіння Вам та міцного здоров'я".

Музичне вітання та святковий настрій присутнім на святі подарували Оброшинська дитяча мистецька школа та драматичний театр "Оборіг". 

Медик - професія від Бога. Адже у його руках людське життя. Шана українським медикам за милосердя та благородне служіння!

Такі свята будуть доброю традицією у нашій громаді.

#ДякуюМедикам



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь