Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Перевізник 187-го маршруту перегляне вартість за проїзд та надасть оновлений графік

Дата: 16.06.2021 13:46
Кількість переглядів: 1558

Фото без описуМинулого тижня в Оброшинській сільській раді відбулась чергова зустріч за участі перевізників та водіїв приміських автобусних маршрутів №148 та №187. У продовжені попередніх зустрічей та обговорень щодо покращення перевезень на території громади на спільній нараді визначено подальші дії, що мали б сприяти покращенню якості перевезень.

Що важливо, домовлено, що перевізник перегляне та знизить вартість за проїзд (з кінцевих зупинок) і надасть для аналізу нові економічні розрахунки по тарифу. Натомість, погодившись переглянути тарифи, перевізники та водії просять мешканців громади, які їздять у громадському транспорті, користуватись послугами перевезення саме місцевого перевізника, щоб підтримувати рентабельність маршруту!

Окрім того, домовлено, про відновлення маршрутного сполучення з мікрорайоном Закуття-2. В окремі години, коли найбільший пасажиропотік, водії 187-го маршруту курсуватимуть й через Закуття. Графік буде погоджено з місцевими мешканцями.

Разом з тим, у тестовому режимі одна машина на рейсі 187-го маршруту курсуватиме і на Яньків-2 по вулиці Шевченка. Сільською радою буде ще проведено відповідну роботу щодо покращення умов заїзду на кінцевій зупинці - розворотному кільці.

До 1 липня перевізник має надати оновлений графік руху та нові розрахунки по тарифах на проїзд. Після чого їх буде опубліковано на офіційному сайті Оброшинської сільської ради.Фото без опису

З свого боку Оброшинська сільська рада, зокрема відділ правового забезпечення зараз розробляє механізм та форму співпраці з перевізником щодо компенсації перевезень пільгових категорій мешканців громади.

У випадку недотримання вищезазначених дій, сільською радою буде організовано громадські слухання з мешканцями громади щодо врегулювання роботи перевізника. Якщо ж матимете зауваження до роботи водіїв на 148-му та 187-му маршруті, перевізники просять повідомляти та обіцяють реагувати на них. З конкретною скаргою можна звертатись на «гарячу лінію» області за номером 112 або за номером 067 810 62 25. При цьому обов’язково вкажіть номер маршруту і номер автобуса!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь