Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Іван Галич взяв участь у Всеукраїнському форумі місцевого самоврядування

Дата: 11.06.2021 21:10
Кількість переглядів: 541

Фото без описуОсновна проблема створення міських агломерацій – це відсутність додаткових фінансових можливостей і забезпечення співпраці.

"Якщо громади знатимуть, що в рамках агломерації зможуть залучати додаткові кошти в місцеві бюджети й реалізовувати додаткові проекти, тоді їх активність буде іншою, а процес швидшим", - зазначив Іван Галич на VIII ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФОРУМІ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ, який сьогодні проходив у Львівській міській раді.

Голова Оброшинської громади взяв участь у форумі як спікер панельної дискусії про шляхи законодавчого забезпечення утворення міських агломерацій.

На запитання про Львів, що може бути для Оброшинської громади донором чи "вампіром", який витягуватиме усі ресурси у рамках створення агломерації, відповів: "Львів сприймаємо як партнера! Адже агломерація може бути можливістю знайти баланс інтересів. Це природний процес і чим швидше держава цьому процесу надасть стимул і більші умови розвитку, тим більше ініціатив буде реалізовано для мешканців громад".Фото без опису

Від агломерації можуть виграти не тільки великі міста, а й малі. "Нас теж цікавлять питання розвитку дозвілля, безпеки, просторового планування, співпраця в туристичному напрямку, інвестиційні можливості, покращення інфраструктури, транспортного сполучення. Якщо держава готова забезпечити додаткове фінансування в рамках податкових надходжень або певних окремих субвенцій, агломерація буде створена завтра", - резюмував Іван Галич на Форумі.

Дякуємо організаторам заходу за запрошення та можливість подискутувати і знайти спільні точки дотику.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь