Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Ще один проєкт від Оброшинської громади позмагається в конкурсі

Дата: 07.05.2021 16:10
Кількість переглядів: 597

Фото без описуДля участі в конкурсі, який проводить Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна»в рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад Відділом будівництва, економічного розвитку, міжнародної співпраці та залучення інвестицій Оброшинської сільської ради було подано проект закупівлі апарату УЗД для КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Оброшинської сільської ради. Загальна вартість такого апарату 400 тис грн. Співіфінансування проєкту зі сторони Оброшинської сільської ради становитиме  150 тис. грн.

З огляду на те, що на балансі Центру первинної медико-санітарної допомоги у с. Оброшине числиться старий, несправний рентгенівський апарат, існує потреба у закупівлі обладнання ультразвукової діагностики для своєчасного виявлення та попередження ускладнень від ковідної інфекції.

Проєктна заявка була успішно зареєстрована, наразі очікуємо результатів експертної оцінки, яка визначить переможців конкурсу.

До слова, цього року на Конкурс надійшло 235 заявок. З них 67 проєктів з Львівської області, 66 – з Івано-Франківської, 60 – з Чернівецької та 42 – із Закарпатської.

Звернемо увагу, що впродовж квітня 2021 року Відділом економічного розвитку було підготовлено та подано проєктних заявок на загальну суму 5791, 596 тис. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь